Videti jedan post
Star 30.07.2009, 01:03   #4
tesla
Saobracajni Inspektor

tesla's Avatar

Registrovan/a dana: 17.09.2007
Mjesto: beograd
Godina: 47
Downloads: 135
Uploads: 2
Rekao HVALA: 8
Zahvalili mu 25 puta u 22 Postova
Instrumenti: KORG PA800
Interesi: muzika
tesla befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
tesla pošalji poruku preko ICQ messengera tesla pošalji poruku preko MSN messengera tesla pošalji poruku preko Yahoo! messengera tesla pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Citat:
Originalno postovano od ivan tr Pokaži Post
Izvini ERKOOO a jel ti to pokusavas da steknes status moderatora ili si uvlacis moderatorima. Mislim da je decko lepo pitao i rekao cifru kojku je spreman da plati za odredjeni aranzer. Ako si profesionalac i pre svega kolega, lakse bi mu pomogao da si mu dao neki predlog u vezi klavijatura nego da izigravas moseratora. Kao sto vidis momak je pocetnik i dal je stvarno moguce da vec ima takve teme gde se pojavljuje kolega koji svira 30-tak pesama i koji lepo daje objasnjenje da mu je pa 80 veliki zalogaj a da mu se pa 50 ne svidja... Ako postoji takva tema onda se ja izivnjavam sto ovde uopste i nesto pricam. Nemam nista protiv ERKA ali sam primetio da je svaki njegov post citiranje moderatora. Toliko!
Objasni ti meni sta si rekao pametno sa ovim postom a da je vezano za temu o kojoj se prica???? Koliko vidim sa ovim postom se ti igras ovde moderatora i ne vidim nikakvu razliku u tvom postu u odnosu na onaj koji komentarises tako da molim da se SVI uzdrzite od ovakvih komentara i postova. Moderatori postoje na sajtu i rade svoj posao!!!

"RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA"
Isus Hrist

KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!!
tesla je offline   Reply With Quote