Nedime pojedinim muzičarima džaba 50 M3 klaviaturi ako nisu neke veće virtoze i improvizatori...Ko zna svirati on će na svakim instrumentom da odradi poso kako treba pa makar to bili neki krševi...A ovi novi sintisajzeri od Korga to je bacanje para...De mi reci šta će kome više od 32Mb Sampling memorije?...to je za brez veze.Ja Na Classicu imam 64MB pa od toga možda 20 bojica vučem a baš me zanima ko će preko 1000 boja na svirki da uradi i na njima svira-Ama niko,to je samo hvaljenje pa ne zauzme jedan sempl 10MB...Evo vidite ljudi Enver iz NEW YORKA (Nedim i Blusa ga poznaju)-čovjek je radio sa Pa80 i DX11 i svira ubitačno-dakle momak odvaljuje i svaka mu čast kad mu je bog dao sposobnost i talent...Njemu nije potrebna jedna tona instrumenata u studiju i da izmišlja ovaj je dobar ovaj nije pa da reklamira svoje stvari i slično-njegova svirka je njegova reklama.Samo se sjetite koliko nas je imalo veliku želju da dođe do njegovih JuVe ritmova i boja,dakle to znači da je momak uradio nešto što do tada nije bilo na Yu-Midiju...Ko zna svirati i raditi na instrumentima on sa svačim može da rastura pozdrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu...
|