Tema: G-1000 zip>?
Videti jedan post
Star 05.08.2009, 16:39   #8
branoy
Odomaćeni član

branoy's Avatar

Registrovan/a dana: 15.05.2006
Mjesto: Pisari, Samac, RS, Bosna
Godina: 43
Downloads: 3874
Uploads: 24
Rekao HVALA: 159
Zahvalili mu 108 puta u 81 Postova
Instrumenti: korg, roland, yamaha...
Interesi: trcim za zenama!!
branoy ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
branoy pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

dejan87, o HDD cu razmisliti ako nadjem ma samo da radi

Jeftabg/ pa u pravu si brate, ja sve prifatam savete i realno je to da u sustini je sve prevazidjeno, ali mene mnogo ne interesuje izgled, imal 2 usb i sve ostalo, samo sta izlazi na razglas.. inace do sad sam hteo uzeti tyrosa2-3 ili pa2x ali ja para za to nemam, nisam ja tatin sin ono tata pun para i dete kakvu ces klavu i tata kupi mali ne zna upalit, ja to moram zaradit a tesko je te pare skupiti iako radim 9god swaki week, da bar ima ovde na kredit eh onda jasta.... jbg sve sto zaradim bacam u studio u buducnost a sa ovim sto imam od klava sasvim ok odradim svaki club il svadbu ... jbg.. zelja mi je uzeti i fantoma g6, ali sve je to skupo, za te dve klave mi treba5000-6000 eura... mnogo.. a naj vise gledam kod klave da ima dosta rama za vise lajerne semplove a nazalost eto cena posto su.. da onaj pa80 ima bar 64 rama uzeo bi ga i napravio masinicu ali malo.. i tako duga prica a sve skupo.. ! a ja ne zalim na spravu nikad al te pare nemam jbg.. tako moram popravljat ovaj ZIP ILI HDD ubacit. a vec su mi i dugmici otisli dosta njih. i to treba sredit .. et

marco7 pa da naravno bez backupa nist, ja na to uvek vodim racuna, da nisam napravio jos pre i da mi je g1000 zeznuo zip ma bacio bi se s mosta hehe koliko je stvari na njemu i truda!

et ljudi .. popravka pa sta bude.. sad radim na fabricke ritmove i snalazim se! jbg
Facebook Brano Vujicic (Branoy)
branoy je offline   Reply With Quote