Videti jedan post
Star 08.08.2009, 15:48   #4
Dell
Satriani

Dell's Avatar

Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
Dell ist ein LichtblickDell ist ein LichtblickDell ist ein LichtblickDell ist ein LichtblickDell ist ein LichtblickDell ist ein Lichtblick
Dell pošalji poruku preko MSN messengera Dell pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Otpozdravljam te prvi ja moderator. Odakle prvo da pocnem. hmmm.... Jesi li mozda ti mjerodavan da odlucujes sta je za lock, a sta nije? Jesi mozda procitao kad sam otvarao temu ko se takodjer slozio da otvorimo ovu temu? Imas pravo, tu si me totalno nasao, odakle nam dokazi da ono nije svirano na pa 500, msm stvarno kako mi se to moglo potkrasti. Kao da sam ja mogao znati da pa 500 nema usamplirane klikove registara tako vjerno ili mozda udaraca nogom od pod kad taktira, oo da da da da i zvuk usisavanja mijeh. Uh, opet ja pogrijesio, odakle pa 500 ima sampler, pa to sve ujedno dodje fabricki i registri i udarci nogom pa i usisavanje mijeha, ja se ispricavam stvarno Skoric je znalac za klavijature, samo poslusaj njegove demo snimke i njegove postove oko korgova, a gdje si ti pomagao? Taj pa 500 od tvog uvjetno receno brata (ako nije isti covjek) sigurno mnogo prdi koliko se pasulja najeo kad takve strasne harmonike ima sa svim gore navedenim karakteristikama. Bolera ne opravdavam, nije bilo mjesto tome da pise ovdje, a to sto je slao ko kome to je njihova osobna stvar. Eto, druze tecladistacig uspio si dokazati svoje, da smo mi moderatori glupi i da ne znamo sta je pa 500 u sposobnosti da uradi, eto pa nam ti zakljucaj ovu temu, samo jos da ti iznesem neke podatke.

salle90ar ovo je lik koji je na youtube okacio ovaj video datuma August 22, 2008
A ovo je datum kad je tvoj "brat" postirao prvi snimak 14.05.2009 i jos ga pritome i obrisao, ako je on u pravu sto li ga je brisao? I sto je toliko dugo cekao, skoro godinu dana da podijeli s nama kako zvuci pa 500, sigurno si ga ti nagovorio da nam pokaze toplu vodu, ako hoces mogu ja i kontaktirati ovog lika preko youtube pa da vidimo sta on kaze. Puno pozdrava od mene

Dell je offline   Reply With Quote