Ja sam do moje 9000 jedva dosao. Zvao sam jednog dilera, i on mi nudi imas ovo, imas ono, imam ova, ima ona. Ja pitam jel ima psr 9000, ali ne pro. On kaze nema ni jedna ni druga, i tesko ces je naci a i kad je nadjes platices je k'o novog korga pa80. Ja pitam sto, on kaze "Zato sto ko je se docepa, nece vise das je proda"
Samo da napomenem da ovo nije nikakva reklama, niti zelim ovim da spustam korgu nivo, ali klavijatura je stvarno do j.ja. Imam par nekih zamerki na software, koje bi verovatno mogle da se rese novim OS, ali posto nece biti novih OS, pomirio sam se sa tim, i snalazim se.
Naprimer sto aranzer ne nastavi da svira u synchro stop modu,kada zadrzim ruku na njemu. To sam na psr 1000 imao, mogao sam da biram da li da prodje 1/4,1/8,1/2 ili druga vrednost note od prvog takta, i onda i kada podignem ruku klavijatura svira, i ja lagano iskljucim S.STOP. A na psr 9000 to nema, nego moram da zadrzim bar jedan ton iz akorda, i da se "protegnem" da iskljucim SS. Ali navikao sam se na taj sistem.
|