Videti jedan post
Star 27.01.2007, 10:24   #20
Alix
Stvarno kod kuće

Alix's Avatar

Registrovan/a dana: 14.02.2006
Mjesto: Ispod Kestena
Downloads: 363
Uploads: 2
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 19 puta u 17 Postova
Instrumenti: Žene
Interesi: Kompjuteri,RC sistemi,Videonadzor
Alix ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Alix pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Seadi moram da stupim u debatu iako nisam iz USA...Prvo da te pitam dali poznaješ SENADA KAPIĆA iz Watterloo-ja (IOWA)...On je moj Veliki prijatelj i isto tako jako dobar muzičar...A što se tiče kvaliteta ENVER iz New Yorka gazi sve pod sobom...Dakle taj ti je the best a odmah iza njega bi uvrstio kolegu Blusu koji svira UŽIVO za razliku od tog Mirse od kojeg sam vidio sliku...Dakle (ako je to ona slika Blusane) čiča ima kraj sebe kofer pun disketa i polako trpa i pušta...I to da bude svirka?...Ma jarane to je prdačina malo veća (izvinjavam se za rječnik)...A u Americi je malo kvalitetnih muzičara-na prste se da prebrojati...Zato više puta odavde iz Evrope idu muzičari za USA jer je stvarno gore teško naći čovjeka da odvaljuje sa svirkom a ovdje kod nas svaki treći slaže trilere ko blesav...Pozdrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu...
Alix je offline   Reply With Quote