Videti jedan post
Star 18.08.2009, 22:19   #3
yamahapassion
Moderator

yamahapassion's Avatar

Registrovan/a dana: 13.07.2008
Downloads: 5217
Uploads: 19
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 135 puta u 123 Postova
Instrumenti: Korg PA 4X 61
Interesi: muzika
yamahapassion befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Uskoro pravim jedan eksperiment sa mini laptopom koji ce biti povezan za moj psr s700, a u laptopu cu poubacivati soft semplere i hostove koji ce mi prvenstveno raditi desnu ruku, terce itd, a mozda cak vuci i celokupnu ritam sekciju sa PCa. Trenutno mi jedan kolega pravi drum mapu bubnja emu sp12 (juve), koja ce biti poslagana po yamahinom rasporedu, tako da cu imati original juve bubanj u ritmovima. Dosao sam na tu ideju posto bih sa ovim imao sve pa i vise, jel ipak PC je PC mozes ga stalno siriti i ubacivati nove stvari, spremiti tekstove u njega, mp3 matrice itd itd... sve da imas na dohvat ruke. A i ruku na srce jeftiniji je od bilo kog tritona cak i polovnog (ovaj mini laptop sto sam ja nasao je novi 290e, super konfiguracija, a extra mali i lagan (monitor 11 inca). Mogucnosti su neogranicene, samo treba malo vremena da se sve to ispodesava da radi kako treba, ali u tome ce mi pomoci moj drug (clan ovog foruma) genije za muziku i programing klavijatura. Cim uradim to sto sam naumio stavljam demo da cujete kako to sve skupa radi.
yamahapassion je offline   Reply With Quote