Pre mesec dana svirali ja i moj kolega zoki jedno momacko vece u paracinu, bilo je tridesetak momaka, ali dobro odabranih, uglavnom vlasnici privatnih firmi iz paracina i okoline. Lik koji pravi to momacko vece je inace nas prijatelj, pa smo mi svirali za baksis i posle pola sata svirke mi smo bili puni love, i tako se nastavilo cele veceri. Negde oko 3 ujutru dolazi lik, ima ga sigurno 2 metra i preko 100 kg, navodno nezadovoljan od strane pevaca sto mu nije recitovao one stihove u pesmi u godini jedan dan i pokusava da iscupa kablove kod mog kolege iz klavijature. Nekako su ga smirili on je izasao i rekao da hoce da udje i da se izvini sto je to hteo da uradi. Prilazi Zokiju i krece da mu sapuce na uvo, uglavnom mu je saputao neke psovke i ostale alkoholicarske baljezgarije, ali ga Zoki kulira i uopste ga ne gleda vec gleda u displej i menja boju za narednu pesmu. Ovaj alkos hvata zalet i kada ga je zviznuo pesnicom u glavu ovaj zamalo nije pao u nesvest. posle ostali krecu da tuku tog alkosa pa se i mi umesamo to je bilo kao u crtanom filmu, polomljene stolice, flase. Razbili smo se od para ali ipak nije bilo bas slatko