Krešo je spomenuo K2661...Vala s tim sinthom sam doživeo najveće razočaranje u istoriji...
Za te pare što ga prodaju,za tu tehnologiju koju poseduje sinth i za sami sinth što se tiče razmaka cjena-kvalitet...nema gore stvari koju sam doživio...Pre nego sam prodo Classica,trzo sam in na G6,M3 i K2661...Iz ličnih razloga sam odusto od prva 2 jer mi ne zadovoljavaju ono što mi treba kod workstationa,i sve adute sam baco u K2661...Al kad sam 3 puta u trgovini po par sati radio na njemu,svatio sam da je čisti promašaj Kurzweill-a koji ionako u zadnja vremena poslije K2000 nije ništa boljeg lansiro na tržište nasuprom Rolanda,korga i Yamahe.Što se tiče drugih proizvođača,kod nas je ograničeno tržište i samo se štancaju Korg,Yamaha,Roland,Ketron,Kurzweill i tu se polako gubi trag...Zato sam kupio Extreem-a koji mi je ispunio sve sne workstationa koje sam imo.A za druge sinthove-kojeg god da kupiš,računaj da će ti trebati bar godina dana da ga središ.Dok ga nastudiraš za edit,i dok to sve poslažeš kako treba-ode godina...Pozdrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu...
|