|
![]() |
#1 |
Moderator
Registrovan/a dana: 13.07.2008
Downloads: 5216
Uploads: 19
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 135 puta u 123 Postova
Instrumenti: Korg PA 4X 61
Interesi: muzika
![]() |
![]()
Pozdrav ekipa, evo mene opet da smaram sa problemima na pa5x. Sve sam manje vise provalio samo mi je ostala boljka jos kod par ritmova kako je iskonvertovao set sa pa4x na 5x imam problem sa kontra gitarom. ceo ritam radi super, npr.stisnem a mol, i sve je ok. kako pomerim transpoze na +1 ili vise a takodje i na minus, kontra gitara pocne da svira dur... i nema sanse da se unormali. nebi mene to toliko nerviralo da je rastimovan ceo ritam, ali sve radi super osim te kontra gitare. Pa ako ima neko neku ideju, bio bih mu zahvalan.
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
|
![]()
znaci set od pa4x sviras na pa5x? i ti sviras pa5x nove stilove novu tehnologiju, novi sound?? a ustvari ubacio 4x set i sad jos imate problem a isti radio na 4x? pa ajde da si strpo pa5x set sto nema na4x,. ovako to je prica sto godina sviraju pa80 set na 4x set hahh
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 19.05.2008
Downloads: 7
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 100 puta u 94 Postova
![]() |
![]()
Trebao si prvo malo objasnit sta ti je sa tom kontrom,kako je podesena.
Jel stvarno u pitanju gitar mood......ili su mozda oni semplovani odarci na gitari kroz par oktava pa se vrte u krug |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
Registrovan/a dana: 13.07.2008
Downloads: 5216
Uploads: 19
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 135 puta u 123 Postova
Instrumenti: Korg PA 4X 61
Interesi: muzika
![]() |
![]()
Brano ubacio sam ja svasta. Moj stari iz pa4 mi je posluzio kao baza posto znam sve u njemu...neke stvari sam izbrisao pa dodao preko managera stvari jos iz dva seta od pa5x... trebalo mi je sto hitnije za tezgu, nisam imao vremena bas da proveravam u sitns creva. Ali ta dva ritma sto najvise koristim ispostavilo se da kontra gitara nevalja. @ella85, iskreno ne znam.kako da objasnim osim ovako, laicki. Krene pod transpoze da svira dur umesto mola... u pitanju su semplovane gitare koje rade u ritmu kako im ti zadas... nisu nikakvi isečci nego prost sempl gitare. Ako trebs napisacu i kako se zovu semplovi...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 17.09.2012
Mjesto: Vrnjacka banja
Downloads: 77
Uploads: 3
Rekao HVALA: 12
Zahvalili mu 46 puta u 41 Postova
Instrumenti: Korg Pa5x 61,Novation Sl 61 Mk3, Roland E 96, vArranger2, Giglad i mnogo VST-ova.
![]() |
![]()
Koju verziju OS-a koristiš jer je to u zadnjoj verziji 1.3.1 ispravljeno a bilo je problema u nekoj prethodnoj da iz DK neće da vidi kao gitarske trake nego samo kao Drum i onda neće da transponuje
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|