|
|
|
||||||
| Yamaha Za one čiji su kućni ljubimci Yamaha-e... |
![]() |
|
|
Alati tema | Display Modes |
|
|
#1 |
|
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 18.03.2018
Mjesto: Omiš
Downloads: 413
Uploads: 9
Rekao HVALA: 33
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
Instrumenti: Yamaha SX 920, Genos
![]() |
Pozdrav društvo evo jedan upit.Sigurno je već bila tema no nisam mogao pronać.Ako ima nek slobodno mod prebaci il izbriše.
Evo ovako: Najprrije me zanimaju postavke Mastera kako ste vi to namistili il jeste li to dirali ? Compresion ? Texture ? Output ? Drugo ništa manje bitno za mene...Kod ritmova iz preseta od SX920 il Genos, Tyros itd itd kad memorirate neki ritam u RegistarMemory koliko prčkate po "tvorničkim" postavkama styla? Recimo kod mene je ukupan Style na 85 a mikrofon na 126 Kako ste vi namjestili taj omjer? A ovo Rhytam 1 i 2 Bas, Chord, Left, Phrase itd itd mislim da je to individualno za samog pojedinca. Raskopao sam klavijaturu cijelu i radim sve ponovo ima oko 500 pjesama u Registryiu al samo za kućnu upotrebu,tako molim neku uputu i savjet Hvala |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 15.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 344
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.830 puta u 1.363 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
Master compresor - odaberem neki tvornički i ne brinem se previše.
Tvorničke ritmove preuredim minimalno, izbacim neku traku, promjenim malo doboš .... Ne koristim vocalist pa mi je volume Style na 100. Da, mikrofon je slabiji i dobro je malo spustiti volumen Style. Pazi da ti sve registracije imaju istu-sličnu vrijednost. |
|
|
|
| Sledeći član vam se zahvalio casper za ovaj koristan post: | grico (Danas) |
|
|
#3 |
|
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 18.03.2018
Mjesto: Omiš
Downloads: 413
Uploads: 9
Rekao HVALA: 33
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
Instrumenti: Yamaha SX 920, Genos
![]() |
Da naravno ružno je kad se čuje ritam koji oscilira i nije u livelu sa ostalima ritmovima...Velika je razlika u "šucu" između Tyrosa ,Genosa i SX
A ni preset ritmovi u Sx nisu livelani puno i tu tvorničkih oscilira. Baš se vidi da su ga napumpali da dobro zvuči i ništa više |
|
|
|
![]() |
| Favoriti |
|
|