|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 19.02.2009
Mjesto: Leva obala dunava direktno iz geta
Downloads: 246
Uploads: 2
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Kako vam se ovo cini?samo bih vas zamolio za normalne komentare da ne bih doslo do svadje,jer nema potrebe za tim ukusi su razliciti!Unapred se izvinjavam administratorima ako sam postavio temu na pogresno mesto da ne popio bananu za dzabe!
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
Daleko je ovo od nekog kola a kamoli od Sumadije.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 19.02.2009
Mjesto: Leva obala dunava direktno iz geta
Downloads: 246
Uploads: 2
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
xaxaxa nisam mislio u bukvalnom smislu da je Sumadisko kolo!!!
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
|
![]()
Mercedes, papazjanija.
|
![]() |
![]() |
#5 |
Belaj boy
|
![]()
Ovo bi moglo da se nazove sranjem u boji.Amza je tata za orijentalnu muziku i veoma dobar tehnicar ali ovo su samo nabacane fraze u dvojci koje svaki prosecan Srpski harmonikas moze da svira do besvesti.
|
![]() |
![]() |
#6 |
Vredan član društva
|
![]()
Ja sam ipak pri ubedjenju da ovo ne svira Amza.
Imam par njegovih snimaka gde svira dvojke (pesme,kola) koje sam sám snimao Na TV Veselini,i to mnogo dobro zvuci. A svi oni koji vole Amzu su pogledali onaj snimak gde svira kolo i sam sebi svira tercu. Tako da sam vrlo skeptican kod ovog snimka. |
![]() |
![]() |
#7 |
Glas Razuma
Registrovan/a dana: 12.05.2007
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 333
Uploads: 15
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova
![]() |
![]()
Ovo je jedna od tema,od koje nema ama bas nikakve koristi(svejedno sto je u "Svastari) i s obzirom kako se zavrsavaju i sta se sve pise na njima,nemaju
ni nekog posebnog smisla. Meni licno djeluje,kao kada bacite "kost gladnim psima" i trebalo bi zbog toga da se nadmudrujemo,je li ovo stvarno snimak doticnog klavijaturiste ili nije. Nakon tih "silnih rasprava",obicno neko pogrijesi i eto "nevolje". Prva i osnovna greska je postavljanje samo "audio snimka" a ne video zapisa,pa da bude svima jasno o kome se radi i da nema nedoumica i sumnji i razlicitih komentara. Preporucujem svima koji ubuduce budu zeljeli postavljati ovakve ili slicne teme,da postavljaju video snimke,a ne audio zapise. Ova tema u nastavku,sigurno,nece donijeti nista ni dobro ni korisno i ja cu je iz "preventivnih" razloga zakljucati. LOCK |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|