|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 03.08.2007
Downloads: 400
Uploads: 0
Rekao HVALA: 8
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
![]() |
![]()
Vec duze vrijeme sviram na PA800 ali evo iskrsuno mi G-1000 po jako povoljnoj cijeni. Juce i danas sam pretrazivao forum u vezi ove kalvijature, ali zaista nisam mnogo nasao o njoj.
Trazim postupke unosenja ritmova i boja, i ako moze neko da mi povrsinski objasni neke glavne osnove o ovom klaviru. Recimo, skinuo sam sa download ritmove od Virusbenda, ali sad stvarno neznam sta uradim sa njima, sta da stavim na floppy, u kojem orderu, sta da ucitam i kako da ucitam u klavijaturu. Ako moze neko da pomgone, bio bi zahvalan! Pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
A jesi li pokušao da potražiš neki manual za taj instrumet za početak pa da se informišeš kako i šta ide?
http://www.yu-midi.org/forum/downloa...o=file&id=8082 |
![]() |
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
imam na njemackom jeziku, ali ga ne razumjem. Izvinjenje, trazio sam na pogresnom mjestu na forumu! Hvala!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 22.11.2008
Mjesto: Austrija
Downloads: 1181
Uploads: 72
Rekao HVALA: 13
Zahvalili mu 89 puta u 85 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3
Interesi: Bike i Muzika neprofesionalno
![]() |
![]()
Posalji mi na skype stranice koje su ti bitne iz uputstva...prevesce tebi ciko za koji minut
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
Iako sam citao kako se unose ritmovi, svaki put kad pokusavam da unesem, pise mi "file not found" Ako ima neko da mi kaze sta radim pogresno, bio bi zahvalan!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 22.01.2010
Mjesto: Leskovac
Downloads: 784
Rekao HVALA: 30
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: Roland G1000,Klavir
![]() |
![]()
Druze evo pokusacu da pomognem...
kad ubacis flopy ides na taster DISK, onda ides na DEVICE gde imas mogucnost citanja sa FLOPY-a i sa ZIP diskete, tu oznacis sta ti treba i ides na CHANGE, onda se vratis na DISK pa zadrzis SHIFT i pritisnes F1, zatim ides na taster DISK LIST onda ponovo zadrzis SHIFT i pritisnes F3 i to je to...kad sve to odradis izacice ti na levoj strani ekrana ritmovi sa tvoje diskete a na desnoj gde hoces da ih sacuvas, mozes na C i D, ....a pomocu onih tockica ces da listas ritmove ...mislim da je treci za tvoje rit.sa diskete a 5 ili6 gde ces ih smestiti....i kad budes odlucio gde ces koji sacuvati ides na LINK i gotovo ![]() ![]() a ucitavanje boja je mnogo lakse: ides na DISK pa na PAGE nanize i izadju ti boje sa diskete, onda kad odaberes koji ces set boja ides na LINK i to je to....POZZ ako ti jos nesto nije jasno pitaj, pa cemo pokusati da resimo problem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|