|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Kabliranje Šeme, modeli, sistemi spajanja |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Veliki prijatelj sajta
Registrovan/a dana: 01.08.2008
Mjesto: Pljevlja
Downloads: 1290
Uploads: 2
Rekao HVALA: 81
Zahvalili mu 17 puta u 17 Postova
Instrumenti: Pa 3x,fantom x6
Interesi: Svasta nesta
![]() |
![]()
Pozdrav svima!
Molio bih nekoga da mi kaze da li je moguce Yamahu DX11 povezati sa korg Pa50 da zvuk sa DX-a ide na zvucnike od Korga posto Yamaha nema zvucnike. Uopste-negdje sam na forumu citao nesto o ovoj kombinaciji ali sta mislite da li to moze da se lijepo ukomponuje(mislim ove dvije klavijature) Dodato: E nemogu da vjerujem da ovo niko nezna! Promijenjeno od Sejox (26.09.2009 u 00:29 sati) Razlog: Brisanje citata. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 04.07.2007
Mjesto: Beograd
Downloads: 99
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
Instrumenti: 2x korg+2X dalape
![]() |
![]()
Nisam bas siguran a te razumem,ali ako hoces samo da se jamaha cuje na zvucnike od pa smo uzmi kabal iz jamahe i ubodi u ulaz od pa (input u pa 50).jedino sto nemas efekte jer pa50 to nemoze.
|
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio Gorance za ovaj koristan post: | Jaki (25.09.2009) |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 22.03.2004
Mjesto: BIH-Sarajevo
Downloads: 1063
Uploads: 13
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 14 puta u 14 Postova
Instrumenti: Roland G1000/Korg TR
Interesi: Sviranje
![]() |
![]()
Evo da ne otvaram novu temu! Jel moguce povezati G1000 i TR-a posto G1000 nema line In!? Jel moze nekako drugacije?
![]() |
#4 |
Veliki prijatelj sajta
Registrovan/a dana: 01.08.2008
Mjesto: Pljevlja
Downloads: 1290
Uploads: 2
Rekao HVALA: 81
Zahvalili mu 17 puta u 17 Postova
Instrumenti: Pa 3x,fantom x6
Interesi: Svasta nesta
![]() |
![]()
Hvala Gorance,
Yamaha nema inace efekte i to je onda problem radi vjezbanja Odustajem od kupovine yamahe-imas li predlog za neku drugu kombinaciju klavijatura? Promijenjeno od Sejox (26.09.2009 u 00:31 sati) Razlog: Brisanje citata po drugi put.Jaki,samo malo pazljivije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
@Erko - Nemoguce
![]()
![]() |
#6 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 04.07.2007
Mjesto: Beograd
Downloads: 99
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
Instrumenti: 2x korg+2X dalape
![]() |
![]()
Sta ce ti dve klaviature(znam lepo izgleda na stalku)ali pa 50 ti je dovoljan za sada a ipak ako resis da pazaris jos neku uzmi tritona ili tr to je lepa kombinacija.Pazi samo uvek ce ti nesto faliti ako tako krenes radices samo za opremu.Polako i ne zuri sa kupovinom.POZZZZZZZ
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
Registrovan/a dana: 13.07.2008
Downloads: 5217
Uploads: 19
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 135 puta u 123 Postova
Instrumenti: Korg PA 4X 61
Interesi: muzika
![]() |
![]()
To moze da se uradi sigurno, jedan moj kolega je povezao PA80 i DX21 tako da mu se sve cuje na zvucnike od PA80. I napravio je na fazon da boje od yamahe prolaze kroz korgov efekt procesor tako da je boji sa yamahe mogao dodati svaki efekat koji ima na korgu. I dan danas radi sa tom kombinacijom i fenomenalno mu radi sve to. Moze to da se uradi ali moras biti jako upucen u MIDI protokol.
|
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio yamahapassion za ovaj koristan post: | Jaki (26.09.2009) |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|