|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Zvučnici Ono što treba da da dobar zvuk |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 19.11.2008
Downloads: 3
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Kao, prvo, pozdrav svim kolegama i nadam se da cete mi pomoci oko problema, a on je sledeci:
Na zalost, pre izvesnog vremena sam operisao bruh i samim tim zavrsio sam do kraja zivota sa nosenjem teskih stvari pa samim tim i teskih kutija, snagasa i tome sl. Shodno novonastaloj situaciji moram da menjam razglas (necu skroz) ali kutije moram (dusa me boli ali zdravlje je u pitanju). Do sada sam radio na pasivnim FBT MaxX6 u kombinaciji sa suvim SoundCraftom i Phonic Snagasom. Snagas sam zamenio za laksi, ali kutije su mi i dalje teske (Maxx6 su po 25kg) a ja sada smem max 15kg da nosim, pa ako imate neke predloge, predlozite mi pa cemo zajednicki vec nesto iskombinovati. Da napomenem da imam aranzer i radim eventualno sa pevacicom, pevacem i ponekad sa harmonikasem kad su svadbe u pitanju, Znaci ne velika veselja (do 100-tinak ljudi). Ono sto mi je zapalo za oko gledajuci forume jeste kombinacija woofera i satelita i to EV Sb122 i Zx1 ali nikad nisam cuo tu kombinaciju pa ako neko ima iskustva sa tom ili slicnom, rado bih cuo misljenje. Hvala svima koji daju praktican komentar! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 29.09.2008
Mjesto: Svajcarska
Downloads: 496
Uploads: 30
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 18 puta u 18 Postova
Instrumenti: Harmonika,klavijature
Interesi: Crtanje,filmovi
![]() |
![]()
Ako je tako onda sto lakse to bolje za tebe.Mozes neke sx300 da uzmes,lagane su a i ne rade lose.Ne znam samo koliko ti se to svidja?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 10.07.2009
Mjesto: BiH
Godina: 37
Downloads: 1138
Uploads: 13
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 33 puta u 32 Postova
Instrumenti: PA2Xpro,KORG TR,A.Git,el.Gitara,bass...
Interesi: Audio design,kompjuteri i elektronika
![]() |
![]()
Dare koliko kostaju SX300 sad trenutno?
![]() |
#4 |
Belaj boy
|
![]()
Pa uzmi FBTmax 4,od toga lakse ne postoji.Ja sam sa dve radio i do sto ljudi a ti ako prodas te tvoje 6-ice mozes da kupis uz malu doplatu cetiri max4.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 29.09.2008
Mjesto: Svajcarska
Downloads: 496
Uploads: 30
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 18 puta u 18 Postova
Instrumenti: Harmonika,klavijature
Interesi: Crtanje,filmovi
![]() |
![]()
Ne znam stvarno.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
Razmisljao sam o toj kombinaciji sa maxx4 kutijama i one jesu lagane ali ipak je razlika u zvuku (po pitanju basa) izmedju tih i Maxx6 pa sam zato gledao ovu varijantu sa nekim wooferima koji ce da nadoknade to. A iskreno da ti kazem, ne mogu da nadjem maxx4 u prodaji, niko ih ne prodaje polovne a nove da uzimam, preskupe su!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
a uvek ti je tu i rcf art 315. ne znam tacnu tezinu ali su stvarno lake. u stvari,za 100ak ljudi mozes i 12ice.
![]() |
#8 |
Vredan član društva
|
![]()
Pogledaj ove
http://www.jblpro.com/catalog/Genera...x?FId=71&MId=3 JBL eon 300 aktivne su i imaju 14.5kg. Pozz. Promijenjeno od Vaxter (20.08.2009 u 18:47 sati) Razlog: Izbrisan vishak, zbog kog bi mogla i opomena! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
ma rade bre super,pogotovo za takva slavlja do 100ak gostiju,ja vec radim na njima 2-3 god i jos mi se nije desilo da nisam mogao da ozvucim neki lokal,svirao sam i kraj srednje skole napolju,u dvoristu i rade sasvim korektno i lepo.
![]() |
#10 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
Ovaj predlog za rcf mi definitivno pije vodu na papiru u smislu cena, tezina, ali moram ih cuti negde. Oticicu do Mitrosa pa da oslusnem, mada bi najbolje bilo da ih cujem negde na kokretnoj svirci...
Sto se tice JBL i tog predloga, tek sa njima nemam nikakva iskustva pa bih morao i njih da cujem. Ko je zastupnik za JBL u Beogradu? Narode, hvala vam puno na odgovorima, vraticu vam ja za to valjda nekako ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|