|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
IT Sektor Sve o digitalnim tehnologijama koje ne mogaju biti usko vezane za muziku |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 02.10.2008
Mjesto: Mostar
Downloads: 150
Uploads: 10
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 6 puta u 5 Postova
Instrumenti: Yamaha psr s710 Casio VZ1 Casio CTK731
Interesi: Muzika
![]() |
![]()
Prije 5 minuta ubacim USB stik,na koga sam skinuo bio nekakve boje,pa da ga probam na klavijaturi.Na klavi nije zelio da se pokrene,steknem ga u laptop,trazi da se formatira.Probam da otvorim sadrzaj na stiku,nemogu...Probam da ga formatiram pokaze mi da je stik zasticen.
Najgore je sto su mi sve boje,svi ritmovi,sve na stiku...Sta da uradim? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 01.05.2010
Downloads: 152
Uploads: 2
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
![]() |
![]()
Po mom misljenju usb stick ti je doziveo neku vrstu elektrosoka,i slaba vajda da ce biti nesto od njega,imam jedan takav samo sto je moj bio na mp3 u kolima i pri prespajanju akomulatora da bi upalio,izgoreo ili sta vec.Znam samo da posle toga je trazio da se formatira,a kad krenem u format kaze zasticen,isti slucaj kao s tvojim.Nadam se da nije isti slucaj i s tvojim ali eto ako jeste ne znam sta da ti kazem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 02.10.2008
Mjesto: Mostar
Downloads: 150
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 6 puta u 5 Postova
Instrumenti: Yamaha psr s710 Casio VZ1 Casio CTK731
Interesi: Muzika
![]() |
![]()
pokusavam da ga formatiram.Ima 2GB memorije,a ovdje mi pise :
Capactity:Unknown capacty (nepoznat kapacitet) eh...odose moji setovi boje,ritmovi,registracije,upustva...u nepovrat... sad sve ispocetka ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
jesi probao desni klik properties pa tamo mozda da nije oznacneo read only? isto tako ne quick format idi na full, mora da sljaka
![]() |
#5 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 01.05.2010
Downloads: 152
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
![]() |
![]()
cekaj polako i ako je tako mozda nije sve izgubljeno.Postoje servisi koji vade podatke iz tesko ostecenih hard diskova pa mozda mogu i iz tvog usb-a.Nisam siguran ali mislim da je u beogradu oko 1 evro=1mb e sad na velike kolicine podataka se to ne isplati,ali za tvoje potrebe mislim da i nije neki izdatak.Poz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
ja sam cuo da je to spasavanje podataka mnoooogo mnogo skuplje
![]()
![]() |
#7 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 16.09.2007
Downloads: 294
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 8 puta u 7 Postova
![]() |
![]()
Pokusaj u comanderu da ga otvoris on ce ga sigurno videti i prebaci sve podatke.Desava se da prilikom ubacivanja usb u komp.antivirus obrise neke fajlove na usb.Kasnije taj usb ne moze ni da se formatira ni da se otvori.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 01.08.2010
Downloads: 245
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
![]() |
![]()
Ako želiš da formatiraš USB stick probaj da to uradiš iz MS-DOS na sledeći način
Start menu -> Run... -> otkucaj komandu cmd zatim kada se pokrene komandni prompt ukucaj komandu format m: pri čemu sam pretpostavio da je m: oznaka USB drajva. Provereno radi! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 09.01.2011
Downloads: 23
Rekao HVALA: 2
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
1. sednes za linux
2. otvoris konzolu i kazes tail -f /var/log/messages 3. ubodesh flash 4. pogledas u onoj konzoli kao koji device je prepoznat flash (recimo nek je to sdd) 5. u drugoj konzoli kazes fdisk /dev/sdd, obrises sve particija, napravis novu (FAT32 slobodno), zapises promene i izadjes 6. formatiras njesra: mkfs.vfat /dev/sdd<broj particije> ... (recimo /dev/sdd1) 7. iscupas 8. ubodes u swinjdows i ono radi Pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 03.02.2011
Downloads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Probaj na vise racunara ,u mene se to desi cesto , ( sreca pa imam 2 racunara) Na ovom jednom 8 od 10 puta nece da ga primi ,ja odem na drugi racunar i primi ,ili ako imas dvije usb uticnice probaj na svaku ,ako treba istekaj tastaturu (ako ti je usb) i probaj u tu uticnicu za biti i do uticnice .. Probaj takodje restartovat komp ..
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|