|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Saveti za kupovinu Za sve one kojima treba druga klavijatura ;) |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Koji proizvodjac, koji model, uzeti, za ove pare, dakle svi saveti dolaze u obzir, Korg X5d, n serija t, serija, m 1, Rolandova xp serija, Takodje i yamahine klavijature, ako postoje u tom rangu, posto sam malo slabo upucen uopste u yamahine klavijature, sve sto znate, predlozite.
|
![]() |
![]() |
#2 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
x5d
|
![]() |
![]() |
#3 |
Kao kod kuće
|
![]()
Korg N5ex ako nadjes,ili 01wfd,ima ih vec za 200e,samo treba naleteti.x5d,je isto ok,ali za 50e vise n5ex,koji je jaci mnogo.
|
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
Pogledaj i N364.
Mada, nisi naveo za koju muziku ti je potrebna, pa ne mogu da ti predlozim V50 ![]() Verovatno ti je potrebno za sve, ne samo za zujalice ![]() Pozdrav
#5 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Prvenstveno za narodnu, razmisljao sam o v50, ali, ipak nije to to ...Meni treba i saxofon, i klarinet, tamburica, poneka zujalica, tako da yamahe uglavnom otpadaju odmah. E sad cuo sam za jedan model, mislim da je yamaha vl 1, sta mislite o tome, nista neznam o toj klavijaturi, mozda vredi nesto. Kolega, sta ustvari znaci dodatak ex, korgu n5, jeli to neka posebna serija, znate mozda nesto detaljnije o toj makini, dobro bi dosao i neki demo narawno, ako posedujete te sprave ...
|
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
![]()
To je novija verzija Korga N5, koja poseduje dodatnih 6mb ROM multisemplova, a to su vecinom semplovani klaviri, organe, bubnjevi i slicno. Te boje su prvenstveno bile na Korgu N1. Uglavnom, dobra sprava za male pare.
Za tu Yamahu ti nista ne bih znao reci, nikad je nisam video, niti probao. Pozdrav!
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|