| 

| 

| 
||||||
| Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane | 
| Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama | 
![]()  | 

| 
		 | 
	Alati tema | Display Modes | 
| 
	 | 
| 

| 
		#1 | 
| 

Početnik forumacije! 

Registrovan/a dana: 02.01.2009 

Downloads: 12 
Uploads: 0  
	Rekao HVALA: 2 

Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova

![]()  | 

Ima nesto u tom sto me neces 

ostavljas mi vremena za druge gledam kako veselo se kreces kao leptir oko moje tuge Ima nesto u tom sto me neces nesto cemu sama ne znas ime ima nesto u tom sto me neces a sve znaci ne zaboravi me Ref. Ima nesto u tom sto me neces od te lazi nacisto umrecu ima nesto u tom sto me neces i u tome sto ja tebe necu Promijenjeno od gitar (29.01.2014 u 01:08 sati)  | 
| 
		 | 

| 

| 
		#2 | 
| 

Vredan član društva 

| 

Željko Joksimović - Ima nešto u tom što me nećeš (H-Em)® 

H----------------------------Em--- Ima nesto u tom sto me neces Em--------------------------Am--- ostavljas mi vremena za druge H--------------------------------- gledam kako veselo se kreces H----------------------Em-- kao leptir oko moje tuge H----------------------------Em--- Ima nesto u tom sto me neces Em----------------------------Am- nesto cemu sama ne znas ime H---------------------------------- ima nesto u tom sto me neces H---------------------------Em-- a sve znaci ne zaboravi me Ref: Em---------E7-----------------Am-Am7-(bass ide:E,As,A,G) Ima nesto u tom sto me neceeeees D(bass F#)--------Em-----D- od te lazi nacisto umrecuuu C-------------------Fism7-------- ima nesto u tom sto me neces H7---------------------Em-- i u tome sto ja tebe necu 

https://t.me/pump_upp  | 
| 
		 | 

![]()  | 

| Favoriti | 
| Alati tema | |
| Display Modes | |

| 

|