|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Mixeri Sve o miksetama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Pozz ljudi...Ako neko moze da mi kaze generalnu razliku izmedju ove dve serije dynacorda? pre svega me zanima koja serija je mladja od ove dve,koja serija je bliza powermat seriji? i kao sto rekoh generalno razlike izmedju ove serije,koja je p ovama tonski bolja,a narocito koja ima topliji meksi zvuk,i kad sve generalno uzmete,za koju buste se vi ipak od ove dve srije odlucili? hvala i pozdrav
|
![]() |
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 19.05.2008
Downloads: 7
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 101 puta u 95 Postova
![]() |
![]()
ja mislim da ni jedna od tih mixeta nije ni nalik powermate-u,ni pod razno,equalizer po kanalima je katastrofa,uvrto ili ne potenciometre skoro isto,fali podesiva frekvencijasrednjeg tona,radio sam na ps 2000 i na psx 1604 sto se tice tona jako su slicne,valjda sam pomogao malo
|
![]() |
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
|
![]()
Pisem po secanju...back to the future
![]() Kao sto je kolega ella85 vec napisao, komparacija PMa i PS/PSX je nemoguca! PM600-1 je "Spejs Šatl" za PS800/PSX802 a o PMu1000 i da ne pricam. PS je starija serija od PSX,u sustini ista tehnika,PCA pojacala,3 band EQ,1AUX,Alesis FX...PSX850(za razliku od PSX 802) je dobio "bolji" efekt procesor,koji je imao u programu kombinacije Echo/Reverb.PSX 1203/1603 su kasnije dobili dupli FX procesor,jaca pojacala,kontrola monitoringa i najbitnije semiparametrik EQ. I dan danas mi nije jasno zasto su kod PSX seriju izbacili graficki EQ??...a PS serija,koja je starija,imala 7-pojasni EQ!!? ![]() Jedno moram da priznam...onaj ko je krajem 80tih, pocetkom 90tih,imao PS800/1202,bio glavni frajer! ![]()
#4 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 10.03.2008
Downloads: 14
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 14 puta u 12 Postova
![]() |
![]()
Topliji i meksi zvuk ima PSX ali PS ima pouzdanije snagase i zvuci "cvrsto". Nedostatak EQ-a kod PSX nije neki minus...
Pozdrav |
![]() |
![]() |
#5 |
Odomaćeni član
|
![]()
domino: Nedostatak EQ-a kod PSX nije neki minus...
Nedostatak grafickog EQ nije neki minus?? Mislis ovo generalno ili kod Dynacorda? ![]() Hajd mi ovo malo pojasni...
#6 |
Moderator
|
![]()
Predpostavljam da je kolega mislio, isto sto i ja mislim.
Konkretno, ja sam imao PSX802. Graficki EQ mi uopste nije bio potreban, cak stavise, ja nisam bas smeo da poteram vise od 1 poslepodne. Verovatno su zbog toga i izbacili, sto ima osetljiv EQ po kanalu.
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|