|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Saveti za bolju svirku i bolji bakšiš Svi želimo da zvučimo bolje, ni neka crkavica nije na odmet. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Oblačite li se svi jednako za svirku u bandu, mislim na boju/model košulje/majice, hlača i sl?
|
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio TomyCroSound za ovaj koristan post: |
![]() |
#2 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 04.02.2009
Mjesto: Nis
Godina: 39
Downloads: 174
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: roland x6, roland e50, korg POPHECY
![]() |
![]()
ma daj, to su gluposti.kakve uniforme.......o.k. svi smo u istom fazonu, nismo jedan u odelu sa masnom, a drugi u trenerkama,ali se razlikujemo.BRATE MI SMO MUZICARI NE VOJNICI
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 15.02.2008
Mjesto: Srbija
Downloads: 249
Uploads: 28
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 13 puta u 11 Postova
![]() |
![]()
jok brate,kako ko oce.
obicno se oblacim ko slepac,neki duks ili tako nesto jadno,al da se osecam komotno,dok ovi moji se pale da muvaju ribe itd pa se sredjuju,pegla, kosulje itd..meni je to suvise "svdbarski" i ciganski. mada pogledajte npr megamix,amadeus itd,koliko to sve ozbiljnije izgleda kad su u uni,tj odelima npr |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
pitam to jer moji u bendu inzistiraju na tome (jednake košulje, hlače "na crtu", cipele...) meni je to apsolutno glupo obuć se klasika pa svirat na među kukurizima u šatoru na +40, il na paletama na sred blata dok pljušti kiša vani, ne znaš šta je gore... a ne moš' se dogovorit, oni po svom, ja po svom...svako svoje argumente, samo što su njihovi jedno 20 god stari.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
@ Gibanica
Brate,na kom snimku si video Amadeus Band u odelima ili uniformama,baš me zanima? ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 15.02.2008
Mjesto: Srbija
Downloads: 249
Uploads: 28
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 13 puta u 11 Postova
![]() |
![]()
u bravo show
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 02.10.2009
Downloads: 353
Rekao HVALA: 8
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
![]() |
![]()
Moj kolega kaže da to izgleda kao lučki radnik...ja sam također za slobodan stil odijevanja,ali se podrazumijeva na svadbu malo svečanije,tj. neke lanene hlače /crne-bijele...) i košulja ili neka ljepša majica a u kafani onako svakodnevno,kao za izlazak u disco...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 01.12.2008
Downloads: 667
Uploads: 4
Rekao HVALA: 8
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
ja neznam al ovaj odgovor ide narucito zbog gibanice desko da se ti samo malo obuces kao ciganin izgledao bi kao gospodin a samo jedno mislim ako mislis da si bolji muzicar od ciganina nikad nemozes biti jel ti ucis tri godine jednu narmoniju ako znas sta je to a cigansko dete se rodi sa harmonijom u glavi... to nije uopste sto vredjas a dal je svadbarski ili nije zasluzi pa od sviraj cigansku svadbu neces morati da sviras mesec dana toliko od mene
pozdrav za sve mozicare a ne ovakve kao sto je gibanica |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 21.04.2009
Mjesto: Mostar
Godina: 39
Downloads: 108
Rekao HVALA: 132
Zahvalili mu 9 puta u 9 Postova
Instrumenti: Motif XS7, Fantom G6, Korg TR61
![]() |
![]()
ne znam, meni je to skroz ok, i po mom mišljenju izgleda dosta uredno!!! moj bend po svadbama nosi jednostavne crne košulje (iste-kupljene u istoj radnji) na kojima piše ime benda na kragni....
kad radimo kafiće i klubove nismo uniformirani... onako casual ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banovan!
|
![]()
Bas smo skoro opet pricali da li da uzimamo majce sa logom benda ili sta vec... To nije toliko lose ponekad... Mada mi je drugi klavijaturista, ovde poznat kao @milepsr izrazio zelju da na njegovoj majci sa prednje strane pise
NE PUCAJ U PIJANISTU Radili su neko momacko vece i bilo je par pistolja, naravno sa corcima....mada to oni nisu znali dok ovaj nije izrucio ceo okvir uz reci EH DA MOGU POSLATI JOJ PISTOLJ...znate vec koja je pesma u pitanju ![]() Nezgodno skroz, ali natera na razmisljanje...odoh van teme ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|