|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Zvučnici Ono što treba da da dobar zvuk |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 13.09.2010
Mjesto: prigrevica
Downloads: 4
Uploads: 2
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: tyros 1 i korg le 76
Interesi: sviranje,pecanje,zurke..
![]() |
![]()
poz svim kolegama muzicarima. imam na ponudi kutije fbt jolly 15 aktivne.ispravne su,prijetelj mi daje za 450 eura obe. dali neki ima iskustva sa ovim kutijama i dali ovo da kupim? pozdrav
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 20.01.2013
Downloads: 0
Uploads: 12
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Druze moj prijateljski savet je da zaobidjes te kutije u sirokom luku, imam nekoliko primera kod kolega kojima su izgorele i horne i bas zvucnici, doduse na pasivnoj varijanti, ali zvucnici unutra su isti, mnogo bolja varijanta su fbt max4 aktivne, bolje sacekaj malo,uzmi nesto od rcf, skupi jos malo para, nemoj te kutije.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 336 puta u 312 Postova
![]() |
![]()
Jovo,moras da cujes kako rade te kutije pa da onda doneses odluku da li ces da ih kupis ili ne.Po meni je to korektna cena za par tih kutija.Kazes da ti je to prijatelj,pokusaj jos malo da spustis cenu ako odlucis da ih kupis.Radice ti to sasvim ok.
@nesa2511,nemoj pisati samo da bi pisao,tvoj post nema veze sa temom.Navodis da su neke kutije crkle i visokotonci i basovi,doduse kazes da su bile pasivne.Kakve to ima veze sa ovom temom imenjace moj?Drugo navodis da kolega ne kupuje te kutije a nisi napisao ni jedan valjan razlog za to. Ovde na forumu ljudi traze pomoc,savet a ne to sto si ti napisao. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
![]() |
![]()
imamo sad 8 februara neku svirku ceo band pa cu ja doneti te kutije da odradimo sa njima pa cemo tako najbolje videti dali valjaju ili ne...msm da je to najbolje resenje mada ja sam vise za rcf ili ev poz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 336 puta u 312 Postova
![]() |
![]()
E ako si vise za nesto drugo onda skupljaj i vise para.
Nisi napisao koliki je band koliko ima clanova,koliko ce gostiju biti na toj svirci,od svega toga zavisi da li ce te kutije da ti zavrse posao kako treba. Nemoj da bude posle da imas problem pa da ti kutije ne valjaju zato sto ces ih preopteretiti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Vredan član društva
![]() |
![]()
pa oko 200 ljudi...imamo bubanj harmonika gitara i dve klavijature stim da ja sviram bas. ali necu nositi samo ove fbt kutije imam jos jbl mr 835 trosistemske kutije koje odlicno rade pa cu ih upariti sa ovima zz
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|