JBL eon 15 g2 i efx8 VS EMX5000 i zx4 ???
Nisam znao gde da stavim temu,da li u "mixeri" ili "zvucnici" posto se radi i o jednom i drugom,pa stavio u "sistemi"...e sad,trenutno imam mixer emx5000...tu bi mogao da dodam novac koji imam trenutno i da uzmem zx4,mislim da bi to bila relativno ok kombinacija za moj mixer,posto sviram aranzer i treba mi 15" kutija...e sad za iste te pare koliko vrede zx4 i moj mix emx5000,mogao bih da kupim u odliicnom stanju aktivne kutije jbl eon g2,i soundcraft mixer EFX8...prvu kombinaciju emx5000 i zx4 sam probao i to je ok zvuk,zadovoljavajuc,za to sto ja radim...e sad,nesto me tera da eksperimentisem,pa sam se nesto zamislio i ovoj kombinaciji jbl+soudrcraft,nikad nisam radio na aktivnim kutijama,pa me nesto zanimalo kako bi radilo itd...elem retko kada mi trebaju 4 kutije, obicno uvek zasvrsavam sa 2 kutije sve moje svirke...zanima me vase misljenje kako ga cenite: aranzer-svirke do 100 ljudi-obe kombinacije me isto kostaju-i jedne i druge kutije priblizne snage pa onako cisto caskamo, za koju biste se kombinaciju vi odlucili? hvala i pozz
|