|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
|
![]()
Pozdrav svima,dali moze da se ubaci tekst neke pjesme na stick i da mi ga pokaze na Display-u.To pitam,jer nekad bi nesto otpjevo ali neznam tekstove pjesama,pa da mogu da citam na display-u.Nemislim na midikaraoke,nego uzivo da sviram i da sebi stavim text i da citam,da li je uopste to moguce.pozdrav
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Drugar foruma
|
![]()
Na takav nacin to nije moguce napraviti, moguce je to u SONGBOOKU.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
|
![]()
nije bitno kako,samo da moze komplet tekst pjesme da stane da mogu citat,jer ako podrzava a podrzava larycs(ako sam dobro napiso) onda mora bit neka fora da se pusti samo tekst,mozda se je neko stim susreto???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Drugar foruma
|
![]()
Napisi pjesmu i snimi je kao ''tekst document''(nemoj u world-u nece procitati),pa na stick,pa u songbook pa imas opciju browse odatle nadjes taj tekst i memorises.Najkrace,znaces i sam,nije tesko.
![]() |
#5 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 08.01.2005
Downloads: 86
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Kupi si brate jedan polovan stari laptop, i rjesen problem .Ja u svom laptopu imam sto se kaze ,milion textova . I to tí je zakon .Mozes da radis sa tekstom sta hoces ,upises odakle pjesma ide koji ritam ,brzina ,koju boju itd. Imas pjesme po izvodacima u jednoj mapi, a druga nek ti je svastara .I kad trebas neku pjesmu lupis prva dva slova i ona je tu . Laptop drzis na stalku za note i super....
POZDRAV!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 16.10.2007
Downloads: 494
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
tekst mora biti sa txt ekstenzijom npr sampanjac.txt i kao takav se prebaci na USB FLES MEMORIJU.SA USB SE MORA PREBACITI U INTENU MEMORIJU NA PA 800 PA SE TEK IZ INTERNE MEMORIJE MOZE POZVATI SA SONGBOOK-OM. PROVJERENO
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
pa800, tekstovi |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|