|  | 
| 
 | ||||||
| Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane | 
| Harmonizeri Da zvučite kao hor... | 
|  | 
|  | Alati tema | Display Modes | 
|  31.10.2016, 14:25 | #1 | 
| Početnik forumacije! Registrovan/a dana: 07.01.2010 
				 Downloads: 96 Uploads: 2 Rekao HVALA: 7 

Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu

Instrumenti: klavir Interesi: sviranje  |  Tc helicon VoiceLive Play GTX ili VoiceLive Touch 

Pozdrav forumaši! Budući da sam u dilemi uzeti VoiceLive Play GTX ili VoiceLive Touch za istu cijenu , zanima me imate li iskustva u smislu praktičnijeg korištenja jednog naspram drugog na svirci i koliku ulogu ima to što prvi uređaj ima RoomSense,Guitar fx-Delay,Amp modeling, naspram drugog koji ima choir(zbor)opciju , a ostale spomenute nema. | 
|   |   | 
|  31.10.2016, 15:20 | #2 | 
| Odomaćeni član Registrovan/a dana: 15.08.2006 
				 Downloads: 1068 Uploads: 3 Rekao HVALA: 40 

Zahvalili mu 80 puta u 74 Postova

Instrumenti: TYROS5,BEHRINGER X32 PRODUCER,YAMAHA DSR112,JBL 618S XLF,ELECTRO VOICE ZLX12P......ITD...  |   

Sve zavisi kako ces ih koristiti i koju vrstu muzike sviras i pjevas.  Ja ne bi uzeo ni jedan od tih navedenih. | 
|   |   | 
|  31.10.2016, 23:12 | #3 | 
| Početnik forumacije! Registrovan/a dana: 11.08.2016 
				 Downloads: 0 Uploads: 0 Rekao HVALA: 0 

Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova

|   

Zdravo druze, ja koristim Tc helicon voice live touch 2 i sve zavisi za koju ti je namenu..ja sam klavijaturista i pevac tako da mi je prakticnije da mi stoji na kjlavijaturi jer je zgodnije nego da imas dole na papucici...a ako si gitarista onda je okej i ovaj drugi...na touch 2 nisam spajao gitaru tako da ne znam kako radi,ali sasvim solidna podesavanja ima za glas...koju vrstu muzike radis i sta sviras?
		 | 
|   |   | 
|  03.11.2016, 03:13 | #4 | 

Instrumenti: klavir Interesi: sviranje  |   

Hvala vam na pomoći, ali u međuvremenu sam kupio TC Helicon harmony M (po preporuci)budući da je poprilično jeftiniji, manji, lakši za korištenje.Planiram ga spojiti preko klavijature midi kablom i tako zadavati harmoniju. Čekam da stigne i javim dojmove! Pozz | 
|   |   | 
|  03.11.2016, 08:02 | #5 | 
| Odomaćeni član |   

Ne znam tko ti je dao tu preporuku. Pitao si za Audi i Bmw a kupio Astru. Harmony M radi posao, ali to je sve. Dok na VL2 mozes reci "vauuu!!".
		 | 
|   |   | 
|  03.11.2016, 15:11 | #6 | 

Instrumenti: klavir Interesi: sviranje  |   

Slažem se, ali 100e za harmony m i 300 za gtx ili touch nije isto , ali za onoliko koliko planiram iskoristiti na svirci uređaj (gornja, donja terca)s obzirom na repertoar, sasvim dovoljno.
		 | 
|   |   | 
|  03.11.2016, 17:11 | #7 | 
| Odomaćeni član |   

Slazem se.
		 | 
|   |   | 
|  03.11.2016, 21:01 | #8 | 
| Odomaćeni član |   

Dobar je harmony M, toliko jednostavno, sve je pri ruci, točan je. Recimo, na voicelive bi se polomio da bi dobio HALL3 efekt sa harmony M koji radi jako fino   Kada bi samo malo poboljšali harmony M, stavili bolji vocal procesor, nešto više glasova, efekata, uzeo bih ga odmah. A drugo, nikad nisam čuo da je nekome harmony M riknuo, dok voicelive za to ima veće šanse. Za te pare, dobro si napravio. 
				__________________ https://www.youtube.com/user/bcirkvencic/videos | 
|   |   | 
|  04.11.2016, 10:55 | #9 | 
| Odomaćeni član |   

"Kada bi samo malo poboljšali harmony M, stavili bolji vocal procesor, nešto više glasova, efekata, uzeo bih ga odmah..." Pa jesu ga. Imash Touch, Touch 2, Vl2, Vl3... 😁 | 
|   |   | 
|  04.11.2016, 18:06 | #10 | 
| Odomaćeni član |   

Mislio sam na one male dzepne, jednostavne iz grupe "Voicetone" kao što je i taj Harmony M, točnije mislim na ona mala 3 potenciometra (Volume, harmonize, humanize, effect), to mi malo fali.

__________________ https://www.youtube.com/user/bcirkvencic/videos | 
|   |   | 
|  | 
| Favoriti | 
| Oznake | 
| harmoniser, tc helicon, voicelive | 
| Alati tema | |
| Display Modes | |
| 
 | 
 |