|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Yamaha Za one čiji su kućni ljubimci Yamaha-e... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 13.12.2008
Mjesto: Bor-Timocka kajina
Downloads: 2385
Uploads: 42
Rekao HVALA: 35
Zahvalili mu 52 puta u 51 Postova
Instrumenti: nemam vise instrument
Interesi: Pecanje
![]() |
![]()
Zanima me sta mislite o ovom aranzeru
hvala. |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
Ne znam, cena mu nije velika a moze mnogo da pruzi. Mada ja bih uvek pre uzeo KORG-a nego Yamahu bez obzira sto sada imam yamahu. Za te pare (ako se ne varam 1500-1700 e) mozes nabaviti masinu da se prevrnes koja moze da pojede PSR S900.
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio EmirTotic za ovaj koristan post: | Narodnjak300 (07.02.2009) |
![]() |
#3 |
Moderator
Registrovan/a dana: 13.07.2008
Downloads: 5217
Uploads: 19
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 135 puta u 123 Postova
Instrumenti: Korg PA 4X 61
Interesi: muzika
![]() |
![]()
Ja kad sam kupovao svoju psr s700 dvoumio sam se izmedju te yamahe (s900) i ove, i uzeo psr s700 zbog toga sto je razlika u ceni drasticna, i nije vredno davati toliku razliku za par mogucnosti vise koje daje s900. Mislim da je za te pare PA800 mnogo bolja opcija, prvenstveno zbog samplera, a i mnogo cega. Ako se ipak odlucis za yamahu, onda ti preporucujem bolje da uzmes kao i ja s700 koja se ne razlikuje puno od s900, a nova je 999e, i mogu ti reci da sam zadovoljan sa njom a jos je nisam sredio ni 10%. Ako te jos nesto poblize interesuje u vezi te klavijature slobodno pitaj.
|
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio yamahapassion za ovaj koristan post: | Narodnjak300 (07.02.2009) |
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
Potpuno se slazem sa kolegom. Samo mislim da i PSR S900 ima sempler...
Mozda Pa 80 za 1000e ? Klavijatura ima koliko hoces samo ako imas pare. ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
Registrovan/a dana: 13.07.2008
Downloads: 5217
Uploads: 19
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 135 puta u 123 Postova
Instrumenti: Korg PA 4X 61
Interesi: muzika
![]() |
![]()
psr s900 nema sempler, ali zato ima 23 SA voices (super articulation), koji su preuzeti sa tyrosa2 i po kvalitetu su po meni iznad semplova. Ja mislim da su joj nabili cenu zbog onog USB audio recordera koji je premijerno ugradjen u taj model (ni tyros 2 ga nema).
|
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
![]()
To je nesto novo sto cujem, a 100% si u pravu jer nisam bas puno upoznat sa tim modelima. Opet, ako bih uzimao yamahu uzeo bih Tyros 2. (Kazu da je Tyros 1 promasaj, Tyros 2 vrh sprava, Tyros 3 sve naj...)
|
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|