|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
ljudi ,ovo pitam krajnje ozbiljno bez lose namere ili da izazovem neku raspravu...naime,sad sam bio sa ortakom koji je kupio sebi pa1xpro i bas sam ga detaljno ispregledao,a je vec par meseci trazim da kupim tritona le,pa sad nesto mislim ,da li je bolja varijanta da prodam pa80 i dodam lovu namenjenu za le i kupim sebi pa1xpro ??? jbg,ako moze neko normalan da mi odg ,ja sam sad totalno zbunjen...
samo ko odgovara neka bar obrazlozi sta dobijam a sta gubim ili razlog hvala unapred...
![]() |
#2 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Ne gubis nista brate veruj mi!Prvo imaces mnogo masniji zvuk ritam sekcije,extra solo boje i mogucnost da i na aranzeru imas profi tercu i vec smo pisali o tome!Dobijas RX boje koje nemas u Tritonu Le a posto znam da radis i zabavnjake to je veliki plus,vokalist koji moze dlicno da se sredi i vrhunski da radi,ne nosis dve klavijature...itd,itd...Sto se mene tice eto moje preporuke
![]()
![]() |
#3 |
Vredan član društva
|
![]()
Evo, jedna prednost , za koju ja mislim da je velika jeste da sa 80-kom i LE-jem imas 2 klavijature, znaci lakse je raditi, bolje je raditi, jednostavnije..i te 2 klavijature se daju jako lijepo srediti...
Time ne umanjujem kvalitetu pa1xpro niti sto drugo, nego samo iznosim svoje misljenje.. PS-sad ce Marko da opi.di kontru ![]()
![]() |
#4 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
@zeko
Necu da kontriram ![]() ![]()
![]() |
#5 |
Vredan član društva
|
![]()
@Marko,
pazi sta si rekao ![]() ![]()
![]() |
#6 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 06.02.2008
Godina: 41
Downloads: 2044
Uploads: 3
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 7 puta u 7 Postova
![]() |
![]()
Ja trenutno imam pa 80 i tr ali sam odlucio da prodam obe i uzimam pa1xpro elite. Moj ti je savet da uzmes pa1xpro jer dobijas sto kaze Marko mnogo boklju ritam sekciju. A i dobijas masnije boje za solo nego na Le-u. Ja cu tako da uradim. Ti kako hoces!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 30.05.2008
Downloads: 784
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
![]() |
![]()
Upravo tako,kao sto su rekle kolege marko i ivan tr, kupis pa 1 x pro i ne mislis.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 02.04.2004
Downloads: 683
Uploads: 0
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 7 puta u 6 Postova
![]() |