|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Yamaha Za one čiji su kućni ljubimci Yamaha-e... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 30.03.2005
Downloads: 178
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Ako moze pomoc i oko ovoga. Na Korgu sam imao tu funkciju, pevac upadne u kontru ja udarim reset i eto nas opet na prvu. E sad ne znam da li Yamaha ima tu opciju uopste, ja do sada to nisam nasao. Ako neko zna nesto o ovome bio bih mu zahvalan da mi pojasni! :-)))
Pozzzzz |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
|
![]()
pozz
za psr serije nisam siguran u ovu opciju..Meni se to retko dešava ![]() Dodato: Ispravak: "tempo reset" je nešto drugo.Tempo reset vraća ritam u originalnu brzinu, zovemo ga pritiskanjem "- i +" istovremeno..
https://www.youtube.com/user/bcirkvencic/videos Promijenjeno od b.o.Y.c.h. ČK (28.04.2009 u 08:37 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 23.01.2009
Mjesto: Prijedor
Godina: 56
Downloads: 883
Uploads: 28
Rekao HVALA: 37
Zahvalili mu 106 puta u 97 Postova
Instrumenti: klavijature i gitara
Interesi: Ribolov
![]() |
![]()
Ma kod Yamahe samo pritisneš stop i nastaviš dalje.(naravno da sinhro start treba biti stalno uključen.Inače Yamaha nema tu funkciju posebno,kao Korg(nemaju je ni Rolandi).Pozz...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
@ Makso
Rolandi je imaju...samo zavisi od modela do modela gde je "sakrivena"...neki imaju dugme posebno za to a neki na ekranu pa stiskaj... ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 23.01.2009
Mjesto: Prijedor
Godina: 56
Downloads: 883
Uploads: 28
Rekao HVALA: 37
Zahvalili mu 106 puta u 97 Postova
Instrumenti: klavijature i gitara
Interesi: Ribolov
![]() |
![]()
Rolandinjos,imaju taster tap tempo,ali radi se o tasteru tap tempo reset(kod Korgova),koje ima funkciju da na bilo kojem djelu takta izvrši prelazak na prvu dobu.A kod Rolanda(bar kod VA7,koji sam imao i GW8,koji sad imam)postoji dugme tap tempo,dakle bez reseta samog ritma,ili to ja nisam pronašao,ako razumiješ na šta mislim.Pozdrav!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Belaj boy
|
![]()
Na Va-76 ima tempo reset,t.j.postoje dve slobodne tipke na koje mozes da isprogramiras sta ti treba a koliko se secam na Tyrosima nema tempo reset.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Odomaćeni član
|
![]()
Ja sam nekad imao Roland E - 86, ta klavijatura je stara negde (govorim u grubo) 25 godina..I još tada je e86 imao taster za tu funkciju, ako se ne varam tipka se zvala "breake mute"...NIsam siguran za novije rolande,al čudno bi bilo da nemaju...
![]() |
#8 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 30.03.2005
Downloads: 178
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Hvala puno, ukapirao sam o cemu se radi!!!
A da ne otvaram novu temu, da li postoji mogucnost odredjivanja lejera kod drumKit-ova? Video sam da drum moze da se edituje samo u kompu e sad da li moze i tamo to da se uradi uopste? Recimo necu onaj zadnji lejer koji puca. Hvala unapred i pozzzzz |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
ronaldinjo
pojasni malo sta je taj Half bar....kako on funkcionise??
![]() |
#10 |
Odomaćeni član
|
![]()
Promenio sam naziv teme, jer nije bio u skladu sa napisanim tekstom. Tebi je u stvari potreban reset ritma u takt, a ne tempo reset. Tempo reset je da vrati tempo na memorisan za taj ritam.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|