|
|
Zvučnici Ono što treba da da dobar zvuk |
|
Alati tema | Display Modes |
22.06.2024, 11:47 | #1 |
Kao kod kuće
|
Wharfedale Pro ISOLINE-812, HK Audio Polar 10 ili Turbosound Inspire iP1000 V2
Pozdrav kolege.
Zanima me jel neko imao susreta sa : Wharfedale Pro ISOLINE-812 HK Audio Polar 10 Turbosound Inspire iP1000 V2 RCF EVOX J8 ili nekim drugim slicnim razglasnim sistemom. Do sada sam koristio Wharfedale SVP 15P aktivne zvucne kutije vec nekih 19 godina i danas rade bez greske. Dodao bi bas binove ,a ne vuku mi se jos dve dodatne kutije i ove mi postaju teske. Zanima me najvise ovaj HK Audio Polar 10 dali moze da zemni ove moje dve kutije ,kakav je zvuk i kako rade binovi (woofer) ? Dodato: Zamolio bi moderatore da promene naziv teme greskom sam ukucao pogresan. Promijenjeno od sinisa (22.06.2024 u 13:11 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
29.06.2024, 22:12 | #2 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 16.11.2006
Downloads: 363
Uploads: 3
Rekao HVALA: 17
Zahvalili mu 12 puta u 12 Postova
|
Jedan drug ima HK Audio Polar 12 i mogu ti reči da to radi više nego fantastično što mislim da jednako i 10.Svira sa time u velikim halama i nema nikakvih problema.Bas woofer stavi sasvim na pod a gornje kutije porazdeli (neznam sad preko bluetooth ili kablova)ako je velika hala odnosno po upotrebi.Taj sistem ima putpuno čisti i kristalni zvuk kakvog nisam čuo na drugim uređajima.Cijene neznam jedino da je više nego zadovoljan inače je profi muzičar i mijenjao je več ogromno uzvučenja a sa tim više nego zadovoljen je tako da verujem da je u redu.Naravno ako češ to da kupuješ najbolje ti je da sve isprobaš ali sumnjam da ne bi odgovaralo najzahtjevnijem profesionalcu.
Promijenjeno od flosarka (29.06.2024 u 22:27 sati) |
Sledeći član vam se zahvalio flosarka za ovaj koristan post: | sinisa (30.06.2024) |
Favoriti |
|
|