|
|
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 28.09.2008
Downloads: 5228
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 4 puta u 3 Postova
![]() |
![]()
Moze li neko ko svira napisati akorde za pjesmu Mali je ovo grad??
|
![]() |
![]() |
#2 |
Glas Razuma
Registrovan/a dana: 12.05.2007
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 333
Uploads: 15
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova
![]() |
![]()
Nisam skidao,a pretpostavljam da je pjeva Zeljko Sasic.
Ukucaj na Google-"mali je ovo grad akordi" i naci ces....ima na nekoj stranici. A da li su tacni,ne znam.... Ovo pod uslovom da ti niko ne postavi ovdje. |
![]() |
![]() |
#3 |
Banovan!
|
![]()
Zeljko Sasic - Mali je ovo grad
Dm C Dm Verovao nisam nikada Dm C Dm da ces mene tako prodati Gm Ni oprosti, ni izvini Dm jedan je zivot, rekla si mi B A Dm ne mogu svega zeljna ostati (2x) Od mene si njemu otisla da ti zlatom nedra okuje A on nije hteo zenu stavio je na tebe cenu navikao sve da kupuje (2x) Ref. B C C Dm Mali je ovo grad, u njemu sve se zna B C C Dm cujem kako suze nizes 'mesto bisera B C C Dm mali je ovo grad, lazi ne krije Gm A 7 Dm kad si takvu srecu htela, vala nek' ti je Ispred tebe mnoge bile su posle tebe druge dolaze Sad mu vise nisi mila a meni si zivot bila jos zbog tebe brojim poraze (2x) Ref. |
![]() |
![]() |
#4 |
Glas Razuma
Registrovan/a dana: 12.05.2007
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 333
Uploads: 15
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova
![]() |
![]()
Upravo identicno ovako su napisani akordi i na toj stranici,gdje sam ih
ja slucajno vidio.Samo sto su tamo rasporedjeni po slogovima rijeci,i ako su tacni,naravno. |
![]() |
![]() |
#5 |
Banovan!
|
![]()
ima par greskica... evo ti ispravni akordi:
d-------C---------d Verovao nisam nikada d-----------g--------d da ces mene tako prodati g-------------- Ni oprosti, ni izvini d--------------------- jedan je zivot, rekla si mi B--------C----------------d ne mogu svega zeljna ostati B----------C--------------------d Mali je ovo grad, u njemu sve se zna B---------C---------------------F cujem kako suze nizes 'mesto bisera B----------C------------d mali je ovo grad, lazi ne krije g----------d-----------A----------d kad si takvu srecu htela, vala nek' ti je |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|