|
![]() |
#1 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Pozzz drugari....Znate li kako se krece cena za flash od 8 i 16 mb za pa80?I koja je cena za HDD,i koliko bi kostala ugradnja u klavijaturu,ili to mozda mogu i ja sam da ugradim?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
|
![]()
HD mozes ugraditi sam,nije to nista komplikovano,imas par tema u vezi toga na forumu,tu idu HD od laptopa,nije ni skupo.A kartice - oko 100eura mislim,nek me ispravi neko ako gresim.Samo,tesko ih je naci.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 06.10.2007
Mjesto: Balkan bre
Downloads: 445
Uploads: 12
Rekao HVALA: 31
Zahvalili mu 22 puta u 21 Postova
Instrumenti: PA1X 96mb + usb
![]() |
![]()
hdd (od laptopa 2,5") u Srbiji ide polovan od 20 eura pa navishe a flesh od 8 mb sam vidjao i za 50e dok je ova od 16mb duplo skuplja i nema je tako da ide i preko 100 evra.
![]() |
#4 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Jesu tu hard diskovi ATA ili SATA ili sta vec?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Vredan član društva
|
![]()
HD ti je lako ugraditi tu ti treba ata disk od laptopa cijena u BiH je oko 20 e 20-40 GB, to ti je 2.5 incni disk i mislim da ti samo treba jos kabal da povezes HD i maticnu i to ti mozes sam uraditi ako se imalo razumijes u tehniku!
http://www.yu-midi.com/forum/showthr...t=3275&page=19 Evo kako izgleda HD i kabal 1 i 3 slika! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Ok hvala druze...Nasao sam neki Hitachi HD 2.5 od 15 GB ,jel mislite da bi odgovarao?
Dodato: A i da pitam jel tu ide samo jedan kabli,nema jedan posebno za napajanje a jedan posebno za IDE,vec jedan kabli za sve? Promijenjeno od Milan$ (22.07.2009 u 23:17 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Vredan član društva
|
![]()
Ma sto nebi odgovrao i to je previse dovoljno je 6 GB, a nije mi jasno kako nemas flash readera na PA-80?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Pa nemam,tako sam ga kupio bez flesh memorije,i dobio sam ga dosta jeftinije zbog toga,pa cu kupiti vec.....Jel treba samo jedan kabli za povezivanje,nema posebno jedan za napajanje?
Promijenjeno od Milan$ (22.07.2009 u 23:20 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Vredan član društva
|
![]()
Sve ide preko jednog kabla, samo ces tesko naci taj kabal ja ga u BiH nigdje nisam nasao imas i mogucnost da kombinujes adapter sa 3.5 na 2.5 inca ma obadvije strane 3.5 incnog kabla kojeg je lako naci!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 18.05.2009
Mjesto: kragujevac
Godina: 54
Downloads: 337
Uploads: 44
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 13 puta u 13 Postova
Instrumenti: pa 80,korg le
![]() |
![]()
Meni je u klavijaturi vec postojao kabal a ona je kupljena nova bez harda.Sam sam ga ugradio.Znaci nikakve kablove nisam kupovao.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|