|
|
Yamaha Za one čiji su kućni ljubimci Yamaha-e... |
![]() |
|
Alati tema
![]() |
Display Modes
![]() |
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 12.07.2009
Downloads: 74
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Bog decki,
evo dogodilo mi se nesto sto bi vam mozda moglo biti interesantno: imam dvije YAMAHE (S700 i S900). Oba dvije sam kupio kod istog dealera, i sada mi se dogodilo sljedece na PSR900: ne znam tocno sto sam radio i kako, ali odjednom nemam vise ritmova u masini. Nista, prazno! Probao sam ga milijun puta resetirati ali ih nema. Znam da sam zadnje nesto radio u Style Editu te da mi se Keyboard odjednom sam ugasio. Kad sam ga ponovno upalio, radio je normalno ali sam tek nakon 20-tak minuta primjetio da sam izgubio sve ritmove. Koje sranje.... na srecu imam jos PSRS700, ali je 900-ica imala puno vise ritmova koje sada ne znam gdje naci. Bi li mi mogao netko od vas tko ima 900-icu, originalne ritmove snimiti na USB te mi ih poslati u attachmentu? To ce ici bez problema, probao sam sa 700-icom, te se bez problema moze sve presnimiti. Evo, ovo je mozda interesantna tema za ubuduce - SOFTWARE je poremecen. Moram ga dati na servis, ovako ne moze dalje. Bio bi zahvalan ako mi netko te ritmove/stylove moze proslijediti, ili ovdje na sajtu ili cak i direktno na Email******** Hvala unaprijed! Pozdrav ![]() Promijenjeno od kuki (27.07.2009 u 20:10 sati) Razlog: Bez mailova!!! |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio mate za ovaj koristan post: | nenad_neso (28.07.2009) |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 21.07.2008
Downloads: 861
Uploads: 1
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 40 puta u 17 Postova
![]() |
![]()
Da li ti kazes da si ostao bez tvornickih ritmova PSR S900? Ako jesi, odmah na popravak, resetom bi morao da se automatski vrate stylovi ali ako to nisi uspio onda prijatelju kod majstora da to pogleda.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 06.10.2008
Mjesto: makedonija
Downloads: 1380
Uploads: 9
Rekao HVALA: 7
Instrumenti: yamaha psr s900
![]() |
![]()
e brate ostavio sam ti mog meila na pp pa add me pa vidicemo sta mogu da sredzemo pozz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 12.07.2009
Downloads: 74
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
![]() |
![]()
Bog ljudi,
hvala na komentarima. Da, fabricki ritmovi su nestali. Sto sam vec probao je, ubaciti ritmove iz S700 i ide. Ne javlja mi vise nikakve greske. Ali naravno, ritmovi sa S700 nisu skroz isto sto i S900. Nenade: nisam te skroz razumio sto si mislio sa "pp pa add" - nisam dugo uclanjen na ovu stranicu, te neznam sve cake. Ako imas ista od PSR S900, mozes mi to na email poslati: ************************** Hvala decki!! Promijenjeno od Vaxter (28.07.2009 u 13:37 sati) Razlog: Izbrisan mail |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 06.10.2008
Mjesto: makedonija
Downloads: 1380
Uploads: 9
Rekao HVALA: 7
Instrumenti: yamaha psr s900
![]() |
![]()
e mate jel imas msn ako pisi kako tije za da ti posalim ritmova
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Glas Razuma
Registrovan/a dana: 12.05.2007
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 333
Uploads: 15
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova
![]() |
![]()
Ako imas MSN,nemoj ga pisati ovdje u svom postu-nije dozvoljeno objavljivanje
ni e-mail adresa ni MSN adresa....! Ovo ti pisem posto si novi na forumu i da ne budes imao problema i opomena. Posalji mu MSN adresu na PM (to su ti privatne poruke).... Imas u gornjem desnom uglu,na naslovnoj strani,pise ti privatne poruke. Klikni na to i dalje se snalazi-lako je poslati. Pozdrav, |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|