|
|
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 08.09.2009
Mjesto: Beograd
Downloads: 9
Uploads: 0
Rekao HVALA: 7
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: Gitara
![]() |
![]()
Dali neko moze da napise akorde za pesmu "nije mi stalo" od Dzenana???
Hvala puno! Ova noc k'o molitva, nada na usnama da li si me volela, to nebo zna ona ne primecuje i ne pita sta mi je ona bi da krene sad jer vec je vreme, kasno je, kasno je Refren 2x Ma nije mi stalo, to srce malo da li je za me kucalo jos su mi tvoji poljupci sveti a ti ces drugog voleti Ova noc od ludila nade mi ubila tvoje ruke ledene nisu za mene ona ne primecuje i ne pita sta mi je ona bi da krene sad jer vec je vreme, kasno je, kasno je Refren 4x |
![]() |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 22.08.2009
Mjesto: Orehovica
Godina: 38
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 30 puta u 26 Postova
Instrumenti: Fender Stratocaster, Ovation Celebrity CC67
Interesi: sviranje, pjevanje...
![]() |
![]()
g-----------c-------F-------B-----D7
Ova noc k'o molitva, nada na usnama ----g-----c------Es------D7 da li si me volela, to nebo zna ----g-----c------F-------B ona ne primecuje i ne pita sta mi je ----g----c ona bi da krene sad Es--------D--------------------D7 jer vec je vreme, kasno je, kasno je Refren 2x ----------g---------------- Ma nije mi stalo, to srce malo -------F----------B da li je za me kucalo ---------c------------D jos su mi tvoji poljupci sveti --------Es-----F--g a ti ces drugog voleti
![]() |
Favoriti |
|
|