|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 19.11.2008
Mjesto: Serbia
Godina: 57
Downloads: 54
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 6 puta u 3 Postova
![]() |
![]()
Znaci na PA800 u global, upper 1 stavim na out2,izvucem poseban kabl i u kanal na mikseti ja dajem svoj efekat od miksete,znaci jednim potezom upper1 je bez efekta osim sa miksete...to i hocu ali kod PA3X!!!
Vecina je u redu,ali nekoliko ih ne radi uopste,ne cuje se nista a ako su na L+R onda je ok. Usao sam u sound te recimo harmonike koja ne radi,iskljucio taj insert i onda radi ALI samo u sound modu...ja je snimim tako sa iskljucenim insert fx ali kad je pozovem u ritmu opet je mrtva...sta da probam,znaci hocu kao kod pa800 da nikad nemam efekat ni na jednoj upper 1 boji bez obzira da li je factory ili sempl ili STS ili performance...30 puta sam procitao uputstvo i daleko sam od pocetnika ali ne ide... ILI BAR,obzirom da mi se zuri,kako da blokiram efekat koji sam namestio u ritmu,ukljucio sam onaj lock upper FX ali ne vredi...sts1 je moj efekat ali cim pozovem performansu opet nista,interesantno je da ako neku boju pozovem preko ekrana onda pamti efekat a preko dugmeta za performase ne...hteo bih da izbegnem kopiranje efekta pojedinacno jer me upper1 efekat ne interesuje osim sa miksete a ne ide mi ni prva ni druga varijanta! Znaci poenta je da stavim jedan echo koji ce ici na upper1 bez obzira na boju a da ne moram da snimam boju po boju,ako ima treci nacin za to prosvetlite me! hvala! |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|