|
|
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 08.02.2009
Mjesto: USA
Downloads: 451
Uploads: 0
Rekao HVALA: 11
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: korgpa50 scandalli
Interesi: muzika i fuzbal
![]() |
![]()
dali neko od clanova zna akorde za ovu pesmu. sa svim ostalim ritmovima sam ok sa harmonijom ali dvojke mi ne ide.pa bi zamolio neko ako moze napisati akorde za ovu pesmu.hvala
![]() http://www.youtube.com/watch?v=mNekHYncqsk Nemoj da mi brises suze ne samo ti pusti nocas neka liju moja ljubavi (2x) Ref. 2x Voleo sam samo tebe to dobro znas sto odlazis, zasto rane meni ostavljas Dok si bila kuci s' nama lepo bese sve kako deci sad da kazem da sad nemam te (2x) Ref. 2x Sutra kada svane jutro krenucemo mi svak na svoju stranu sveta moja ljubavi (2x) |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
zdravo druze,ovu pesmu nikad nisam svirao,ali koliko cujem mislim da je ovako:
fism hm fism e d Nemoj da mi brises suze gism hm cis fis7 ne samo ti hm d pusti nocas neka liju gis7 cis moja ljubavi (2x) Ref. 2x fism Voleo sam samo tebe gis cis7 fism to dobro znas d sto odlazis, zasto rane gis7 cis meni ostavljas Dok si bila kuci s' nama lepo bese sve kako deci sad da kazem da sad nemam te (2x) Ref. 2x Sutra kada svane jutro krenucemo mi svak na svoju stranu sveta moja ljubavi (2x) Promijenjeno od dejanmaksic (10.10.2009 u 09:31 sati) |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|