|
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Pozdrav svima imam problem sa pa 50 koji moram da resim hitno ako neko moze da pomogne bio bih mu veoma zahvalan.
Radi se o sledecem ucitavao sam neki ritam u klavijaturu i u toku ucitavanja je nestala struja,posle pet minuta je dosla i ja sam upalio klavijaturu medjuti podizanje sistema stane na Korg pa 50 i tako stoji probao sam sa novim op sistemom ali nece da me pita da li zelim da instaliram novi sistem.Sta da radim ako je neko imao istih problema neka javi odmah jer mi je preterano hitno Hvala unapred |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Reset klavijature od nule pa onda sistem i resursi ali ne mogu da se setim koja dugmad se bese pritiskaju na Pa50-60-80 da se resetuje klavijatura!Na pa1x je ubacis disk sa sistemom i stisnes intro i to je to,mislim da je na Pa50 Fade out ali nisam siguran jer nisam to radio na toj seriji dobrih 6-7 godina . . .
![]() |
#3 |
Glas Razuma
Registrovan/a dana: 12.05.2007
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 333
Uploads: 15
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova
![]() |
![]()
Na jednoj temi je bilo govora o vracanju na fabricko stanje Korg PA80/60/50.
Tema je od prije 3 godine,cini mi se. Potrazicu link na tu temu. Pozdrav, Promijenjeno od Sejox (27.09.2009 u 18:34 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
White Noise
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
![]()
Kod mene nece da otvori taj link na kristian. On je rekao da ne moze preinstalirati OS jer se ne pojavlja pitanje dali zeli instalirati novi OS tako da je moguce i da je nesto pregorelo od struju !?!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Glas Razuma
Registrovan/a dana: 12.05.2007
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 333
Uploads: 15
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova
![]() |
![]()
Evo link za temu na kojoj se raspravljalo i objasnjavalo kako uraditi
reset klavijatura KORG PA80/60/50 : http://www.yu-midi.com/forum/showthread.php?t=816 Procitati post broj 4 (kristian),koga interesuje naravno. Pozdrav, |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|