|
|
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema
![]() |
Display Modes
![]() |
![]() |
#1 |
Banovan!
|
![]()
Pozdrav kolege.
Juce sam naleteo na jedna sajt koji necu da imenujem da nebi ispalo da ga reklamiram,na kojem ima dosta stvari za aranzere ali morate da postanete super clan. ![]() Super clan mozete da postanete na dva "nacina" 1. Morate imati najmanje 10 upload-a. Podrazumeva se da to mora da bude material koji je kvalitetan i nije kopiran sa nekog drugog mesta. 2."Super član" možete postati uplatom od 100€ i članstvo vam važi godinu dana. E sad caka za broj jedan: U UPLOAD SE UBUDUĆE NEĆE RAČUNATI : 1. Setovi za pa80/60/50, set za is seriju, set za roland e86/e96/g800/g1000 2. Ritmovi po pesmama 3. Nepotpuni setovi 4. Midi i karaoke 5. Materijal koji nema opis (takodje bice automatski obrisan) Znaci samo klavijature novije serije ![]() Ja lepo uploadujem 12 originalnih matrica koje nemaju na spisku otkupljene direktno iz studija mesec dana posle izlaska albuma Crvene jabuke i 5 stvari koje sam licno uradio za Rolanda e80 kad ono stize odgovor. Uploadovali ste 10 matrica kao i setova roland e 80 koje vec imamo kao jos oko 3000, ali nemozemo postaviti jer nam je vec popunjen prostor. Jesam ja lud ili me ovaj parvi ludim? ![]() Ako ih imaju sto nisu na kataloskom spisku i kako moze neko da ima setove koje sam ja licno pravio od 0 ?? Sto se Super clan-a tice, moj savet da se pretplatite jer ima jako kvalitetnog materijala za sve moguce klavijature. Ne zaboravite da ljudi placaju i po 200 eura za samo jedan set, a ovde ima preko 1000 datoteka izuzetno kvalitetnih. Zaboravio covek da kaze sa YU-midi i slicnih sajtova i onih koji su uplovadovani od clanova sajta. Znaci jedini nacin da skinete nesto od materijala je da uplatite 100 eu navodno za clanarinu i odrzavanje sajt. I sad zamislite koliko je ljudi naselo na ovo i uplatio clanarinu,mislim da je on na velikom dobitku, posto odrzavanje sajta sa prostorom od 12Gb i protokom od 350Gb izlazi oko 140 eu na godisnjem nivou. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
znam koji je to sajt ali nisam super clan ali ono sto ima je bzv
![]() |
#3 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 06.09.2008
Downloads: 1695
Uploads: 25
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 7 puta u 7 Postova
![]() |
![]()
Mislim da i ja znam o kojem se sajtu radi. Ma brate trebas sjesti i zagrijati gujcu da bi tebi nesto zvucilo po tvome ukusu. Nema nigdje DAJ.
Pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banovan!
|
![]()
Slazem se sa vama nema nista dok sam ne uradis i ja sve radim sam od 0 ali je zalosno to sto covek zardjuje na setovima clanova sajta.
Meni je jedino trebalo nesto u vezi OS za e80,a slucajno sam naleteo na tom sajtu. Dodato: Posle sam poslao e-mail clanu koji je postavio taj fajl da mi posalje OS i svoj set (cisto da vidim kako zvuci),ponudio mu svoj set u zamenu i zamisli stigao mi odgovor od coveka koji je vlasnik sajta da nesmem da trazim od clanova sajta nikakav materijal i kako je on o svemu obavesten. Da je on autor tog seta onda bi razumeo ali nije vec kolega koji ga je postavio. Promijenjeno od gokili (06.10.2009 u 20:03 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
pa kolega gokilli, zasto si uopce i pokusavao da postanes super clan na tom dzeparoskom forumu
![]()
![]() |
#6 |
Banovan!
|
![]()
E ovako da ti objasnim....
![]() Imam Rolanda E 80 i dobio sam ga bez Cd-a na kom dolazi osnovni OS znaci V1.0 ,a da bi proverio vokalist koji ponekad radi extra a ponekad malo cudno treba mi taj OS koji postoji na tom forumu. Dodato: Nema na Rolandovom sajtu postoji jedino verzija 1.6 Promijenjeno od gokili (06.10.2009 u 22:58 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
@ Gokili
Da li si pokušao sa zvaničnog sajta da skineš tu verziju OS-a? A zašto ti u profilu piše pa800 a kažeš da imaš Roland E80? Hvala |
![]() |
![]() |
#8 |
Banovan!
|
![]()
Zato sto sam prodao Pa800 i uzeo E80.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Jel od Siniše?
|
![]() |
![]() |
#10 |
Banovan!
|
![]()
ne smem komsiju vise da spominjem dobicu bananu
![]() Da razjasnim nesto mada nije mesto.... Sinisa i ja zivimo u istoj zgradi i ja vucem net konekciju od njega tako da imamo istu ip adresu...sto je ovde mnoge bunilo. Od njega sam dobio samo set a kljavu sam uzeo od DjoleNs mislim da se tako potpisuje na netu. |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|