|
|
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 08.02.2009
Mjesto: USA
Downloads: 451
Uploads: 0
Rekao HVALA: 11
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: korgpa50 scandalli
Interesi: muzika i fuzbal
![]() |
![]()
dali neko ima akorde za ovu pesmu.hvala
http://www.youtube.com/watch?v=XSbt67RSN9A veliko je srce imo,ne podleze zlobi dolazise da ga cuju,ljubavnici mngogi Ref2X Gde si zivot potrosio prijatelju moj Opile ga zene i kafane nezna im se broj Promijenjeno od Sejox (24.10.2009 u 02:07 sati) Razlog: Promijenjeno ime izvodjaca. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Glas Razuma
Registrovan/a dana: 12.05.2007
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 333
Uploads: 15
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova
![]() |
![]()
Evo kompletan tekst:
Umoran je stari ciga (Gde si zivot potrosio) Umoran je stari ciga znam njegove muke svirao bi al' gudalo ispada iz ruke docek'o je mnoge zore nagled'o se svega pamtice ga mnogi ljudi zao mi je njega Ref. 2x Gde si zivot potrosio prijatelju moj odnele ga zene i kafane ne zna im se broj Veliko je srce imo ne podleze zlobi dolazise da ga cuju ljubavnici mnogi imao je jednu ljubav skrivenih lepota koju nije prezalio do kraja zivota Ref. 2x Osmehom je krio tugu dok je zore cek'o svoju tajnu o ljubavi nikom nije rek'o ljubavi su mnoge prosle ne zna im se broj poslednju je pesmu svoju posvetio njoj Ref. 2x |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
|
![]()
Pa sto ne ispisa odmah akorde coveku...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Glas Razuma
![]() |
![]()
@vlaxxy
Pa mogao si i ti napisati-svejedno.Ovako malo pilane,nije na odmet,aaa.... ![]() A inace ne volim to da radim,ali eto ja ostavljam mogucnost ispravke,naravno. Kao prvo,koliko ja znam,ovu pjesmu ne pjeva Radisa nego Novica Urosevic. Umoran je stari ciga E7 Umoran je stari ciga E7------------A znam njegove muke E7 svirao bi al' gudalo H7------F---E ispada iz r u k e Ref: A-----E7---------- Gde si zivot potrosio -----------A prijatelju moj A----E---------------- odnele ga zene i kafane H7----------E ne zna im se broj Ako neko misli da treba nesto ispraviti-slobodno pisite. Pozdrav, |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Vredan član društva
|
![]()
Svirao bi al´ gudalo ispada iz ruke- Edur Hdur Fdur Edur
Probaj Sejo ovako. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Glas Razuma
![]() |
![]()
@vlaxxy
Ne sporim da si u pravu,naravno. Mada,doduse sa slusalicama,meni kao da ima ovih sedmica. Ali to je najmanje bitno-neka covjek proba,pa kako pase njegovom uhu. Zivio drugar, |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 18.10.2007
Mjesto: Munchen
Downloads: 5022
Uploads: 58
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 11 puta u 7 Postova
Instrumenti: Korg Pa5X
![]() |
![]()
Umoran je stari ciga
Forspil /DH7/H7E/H7-/E-/Dm-/E-/H7-//EA7//drugi put ostane na Ed. E7 Umoran je stari ciga E7------------A znam njegove muke E7 svirao bi al' gudalo H7------F---E ispada iz r u k e Ref: A-----E7---------- Gde si zivot potrosio -----------A prijatelju moj A----E---------------- odnele ga zene i kafane H7----------E ne zna im se broj Dodao sam samo harmoniju za forspil ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|