|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
|
![]()
Problem je sledece prirode:Malo pre ukljucim klavijaturu,odem na media,load...i krene da mi ucitava semplove,kad posle 5-6 ucitanih semplova mi izbaci"FILE UNAVAILABLE",rekoh ajde moze da se desi tako nesto,ponovo turn off-on sint,po redosledu dalje,i ponovo mi izbaci ovo gore!Formatiram karticu,sve najnormalnije,komp vidi svaki sempl...znaci nema greske,odem da mi ocita i opet isto!!!
Da li neko(iko zna) sta moze to da bude,zasto mi se to javalja i zbog cega.Da napomenem da formatiram sa klavijature,kartica nema nikakvo fizicko ostecenje,desilo se samo po sebi,bez razloga i povoda!! ![]() Nikako ne bi valjalo da je kartica riknula,jer se inace tesko nalazi(imam rezervnu koja radi ok). Pomoc ljudi...
![]() |
#2 |
Kao kod kuće
Registrovan/a dana: 25.12.2008
Mjesto: SONTA-APATIN
Godina: 58
Downloads: 1135
Uploads: 35
Rekao HVALA: 290
Zahvalili mu 97 puta u 92 Postova
Instrumenti: Paolo Soprani super paoloIII,Tyros3
Interesi: HOBI PRESAO U POSAO...Pecanje...
![]() |
![]()
Kolega,nemogu ti pomoci ali te mogu bar utesiti>I meni se to desavalo bar 5-6 puta sa mojom SM ja sam je formatirao nekoliko puta za redom,palio/gasio klav i onda odjednom ocita.Ja da bih se osigurao,prbacio sam na USB kopije,ali evo par meseci "drzi" vodu i kartica.Ne znam zbog cega to rade ili probaj i ti par puta paliti i gasiti ili formatirati uzastopce,mozda pomogne.
|
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio VUNIMRAV za ovaj koristan post: | Simke (28.11.2010) |
![]() |
#3 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 29.09.2008
Mjesto: Svajcarska
Downloads: 496
Uploads: 30
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 18 puta u 18 Postova
Instrumenti: Harmonika,klavijature
Interesi: Crtanje,filmovi
![]() |
![]()
Simke kazes da imas rezervnu karticu koja radi.Nesto ne kapiram,ako si probao tu rezervnu i sa nje ucitava onda je sve jasno.Riknula ti kartica.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
|
![]()
Ok dare,ali on vidi semplove...krene sa ucitavanjem,i posle ucitanih 5-6 semplova izbaci"FILE UNAVAILABLE".
Ne vidim kako je to moguce...logicno da kartica ili radi ili ne. Vidi svaki sempl i ksc,kmp,pcg, na kompu se ubacuje bez problema.znaci sve je ok 100% sve dok ne krene da klavijatura load-uje semplove,i tad mi se javalja ovo gore! ![]() @VUNIMRAV Probacu da je formatiram vise puta kao sto si rekao,mozda baksuz i proradi ![]()
https://t.me/pump_upp Promijenjeno od Simke (27.11.2010 u 12:06 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
sad ja ne znam da li na TR-u moze ovako da se uradi ali probajte ako moze:
1. ucitajte svoj set u klavijaturu sa ispravne kartice 2. ubacite tu neispravnu karticu ne gaseci klavijaturu i formatirajte je u samoj klavijaturi 3. vec ucitan set iz klavijature snimite na tu neispravnu karticu uradite ovako ako moze i javite nam rezultate? |
![]() |
![]() |
#6 |
BANANOVAN na sopstveni zahtev!!!
Registrovan/a dana: 06.12.2004
Mjesto: Sabac
Downloads: 688
Uploads: 14
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 42 puta u 39 Postova
![]() |
![]()
Pise fajl nedostupan, mozda si obrisao neki Ksf fajl, ponudi li ti da potrazis negde?
![]() |
#7 |
Vredan član društva
|
![]()
ne nista ne pise osim da je fajl nedostupam i daje mi opciju OK.Kad pritisnem ok vraca me na pocetak kao da sam ocitao ceo set...
Definitivno nije kartica,jer kad ucitam drugi set,on ga ucita normalno bez i jedne greske...tek mi sad nije jasno nista!!! ![]() Znaci samo moj set koji vec sviram 2 god na njemu i koristim te semplove,samo taj set nece da ocita,sve ostale setove bez problema. Ovo je meni totalno nebulozno,jer stvarno ne znam zasto nece,mislio sam da mozda nije neki virus utrcao i napravio karambol...hm.. Jel imao vec neko takva iskustva,i kako da sacuvam ovaj moj set da ga ne obrisem ili prepravljam ili vec bilo sta drugo?
![]() |
#8 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Da li je vas set ucitan u klavijaturu u ovom momentu?
|
![]() |
![]() |
#9 |
White Noise
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
![]()
Samo da dodam da na pocetku mi nije bilo jasno o kakva kartica se prica i koji je aranzer ustvari pitanju ... al brzo skontao da je ustvari tema na pogresno mesto jer se nalazila u Korg aranzere.
Tema pomjerena. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Vredan član društva
|
![]()
@Vule
Ucitan je drugi set,i radi besprekorno,ali napominjem opet da moj set na kome sam radio 2 god,njega nece da ocita kao sto sam napisao gore. Sad sta je tu je,ovog momenta krecem na tezgu...pomucicu se sa ovim drugim setom danas,ali jbg... bitno je da je kartica ok. ![]()
![]() |
Favoriti |
|
|