|
|
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
![]() |
|
Alati tema
![]() |
Display Modes
![]() |
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 08.02.2009
Mjesto: USA
Downloads: 451
Uploads: 0
Rekao HVALA: 11
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: korgpa50 scandalli
Interesi: muzika i fuzbal
![]() |
![]()
pozdrav svima clanovima dali neko ima akorde za ovu pesmu.hvala.
Gdje li si se dosad skrivala Znam, negdje si uzivala Kad god dosla, dobrodosla mi jer jedno za drugo mi smo stvoreni Ja odavno nikog ne ljubim i spreman sam sve da izgubim Kad god dosla, dobrodosla mi jer jedno za drugo mi smo stvoreni Podsjeti me sto to bjese ljubav i bar na tren biti zaljubljen Sto to bjese, sto to bjese ljubav i bar na tren biti zaljubljen Ja odavno nikog ne ljubim i spreman sam sve da izgubim Kad god dosla, dobrodosla mi jer jedno za drugo mi smo stvoreni Podsjeti me sto to bjese ljubav i bar na tren biti zaljubljen Sto to bjese, sto to bjese ljubav i bar na tren biti zaljubljen |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 12.12.2008
Mjesto: Novi Sad
Downloads: 99
Uploads: 11
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 18 puta u 16 Postova
![]() |
![]() C G7 am Gdje li si se dosad skrivala, E7 am Znam, negdje si uzivala, F dm Kad god dosla, dobrodosla mi, dm G C Jer, jedno za drugo, mi smo stvoreni! Ja odavno nikog ne ljubim, I spreman sam sve da izgubim, Kad god dosla, dobrodosla mi, Jer, jedno za drugo, mi smo stvoreni! E7 am Potsjeti me, sto to bjese ljubav, am F G I bar na tren, biti zaljubljen, E7 am Sto to bjese, sto to bjese ljubav, am F G C I bar na tren, biti zaljubljen! D A7 hm Ja odavno nikog ne ljubim, F#7 hm I spreman sam sve da izgubim, G Em Kad god dosla, dobrodosla mi, Em A D Jer, jedno za drugo, mi smo stvoreni! F#7 hm Potsjeti me sto to bjese ljubav, hm G A I bar na tren, biti zaljubljen, F#7 hm Sto to bjese, sto to bjese ljubav, hm G A D I bar na tren, biti zaljubljen! Dodato: u ovom drugom delu imas modulaciju zato ide 2 vise. ziv bio ![]() Promijenjeno od BoleroBend (31.10.2009 u 11:11 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Glas Razuma
Registrovan/a dana: 12.05.2007
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 333
Uploads: 15
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova
![]() |
![]()
Mala korekcija,u oba refrena.Nadam se bez zamjerke:
![]() Prvi refren: Am-----F---C---------G I bar na tren,biti zaljubljen Drugi refren: Hm-----G---D---------A I bar na tren,biti zaljubljen Pozdrav, |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Ja je ovako sviram otkad pesma postoji:
C...............G............C (G) Gdje li si se dosad skrivala a......E................a Znam, negdje si uzivala F...................A7.............d Kad god dosla, dobrodosla mi .....d-C.............G..................C jer jedno za drugo mi smo stvoreni E...................................a Podsjeti me sto to bjese ljubav ............F......C............G i bar na tren biti zaljubljen E.....................................a Sto to bjese, sto to bjese ljubav F............G.................C i bar na tren biti zaljubljen Pesma u originalu ide iz C# @ Bolero Bend Nemoj da prepisujes sa drugih foruma harmonije a da prethodno ne isprobas da li odgovaraju Promijenjeno od Vule (31.10.2009 u 17:14 sati) |
![]() |
![]() |
#5 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 12.12.2008
Mjesto: Novi Sad
Downloads: 99
Uploads: 11
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 18 puta u 16 Postova
![]() |
![]()
ok
Dodato: E7-----------------a ja odavno nikog ne ljubim.. i ovo: .....d7..........G------G7----..C jer jedno za drugo mi smo stvoreni Promijenjeno od BoleroBend (31.10.2009 u 20:09 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|