|
![]() |
#1 |
AJ LAV KORG
Registrovan/a dana: 09.12.2009
Mjesto: Srbija
Godina: 42
Downloads: 940
Uploads: 3
Rekao HVALA: 289
Zahvalili mu 179 puta u 165 Postova
Instrumenti: korg pa3x
![]() |
![]()
na pa800 zamenjena ploca i ram, i radilo ok nekoliko dana, onda sam pozeleo da ucitam svoj set koji sam imao pre nego sto se pokvarila... (ok 64mb) i ucitam ti ja lepo, i ostavim tako, kad sutradan ukljucim klavijaturu ono krcanje i sustanje... kad nisam pao u nesvest.... i formatiram sve od ponovo i ubacim neki drugi set i sve radi ok??? To me jos vise zbunilo... pa reko aj da probam opet onaj set, ubacim ga opet i ono cvrc.... opet krcanje i sustanje....
e sad zanima me, jel moguce da ako je u trenutku snimanje bio ostecen ram da je snimilo i semplove tako bezveze pa sad tako izlazi ili je opet hardverski kvar u pitanju??? evo formatirao sam je, ubacio 2.0.1 i taj isti set ali sam ga nasao od mnogo ranije i radi ok.... zasto nisam siguran? zato, jer dok su se culi sumovi, pogledam u sound/record... 0 sec slobodno, kao kad je losa ram memorija.... i izbrisem sve semplove i multisemplove... i dalje o sec slobodno.... a sad sve radi..... i ko je ovde lud ja ili korg fabrika zbog koje sam ovih nekoliko nedelja dobio povishen pritisak iako sam rodjen normalan ![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|