|
|
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Drugar foruma
|
![]()
ako mogu da se skinu akordi trebaju mi hitno za ovu pesmu a usput moze da mi kazete u kom ritmu se svira pesma? tj u kom bi vi ritmu odsvirali ovu pesmu !!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Glas Razuma
Registrovan/a dana: 12.05.2007
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 333
Uploads: 15
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova
![]() |
![]()
Evo ja cu postaviti tekst,pa ako neko svira to brze ce napisati harmoniju:
Bojim se Sto vise dajem, sve vise briga te sto te vise volim, sve manje imam te nekom ce suze, nekom ce biseri uvek je tako bilo u ljubavi Ref. Bojim se da sklopim oci snene bojim se otici ces od mene dok ja sanjam plave andjele sto na tebe lice Bojim se da ima drugi neko ko je s tobom dok sam ja daleko bojim se da nismo iz iste price Sto vise padam, to vise vredis ti cemu da se nadam, zivot mi prolazi nekome krila, nekome okovi uvek je tako bilo u ljubavi Ref. 2x |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio Sejox za ovaj koristan post: | cane612 (05.11.2009) |
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 22.08.2009
Mjesto: Orehovica
Godina: 38
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 30 puta u 26 Postova
Instrumenti: Fender Stratocaster, Ovation Celebrity CC67
Interesi: sviranje, pjevanje...
![]() |
![]()
evo ja mogu napisat akorde,a nek netko onda kaze uz koji ritam svira...
f#-------------F#sus4--h----f# Sto vise dajem, sve vise briga te f#---------------F#sus4---h----f# sto te vise volim, sve manje imam te h---------------------------f# nekom ce suze, nekom ce biseri -------------E--------f#----E uvek je tako bilo u ljubavi Ref. f#-----------------h--f# Bojim se da sklopim oci snene -------------h------f# bojim se otici ces od mene h---------C#-D---------f# dok ja sanjam plave andjele -------h----f# sto na tebe lice f#-------------h----f# Bojim se da ima drugi neko ----------------------h---f# ko je s tobom dok sam ja daleko h----------E------------D----h----f# bojim se da nismo iz iste price, o-o-o-o
Sledeći član vam se zahvalio user0 za ovaj koristan post: | cane612 (05.11.2009) |
![]() |
Favoriti |
|
|