|
|
Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Da li je neko ko poseduje ove klavijature video u nekom OS-U da sad neku promenu u odnosu na prvu verziju?
Ja nisam nista primetio ![]()
![]() |
#2 |
KRVAVI
|
![]()
3 Indo seta bubnjeva,
dodate funkcije na v-link taster,fade in,fade out,reset ritam,half-bar,itd itd,jos par funkcija koje su postojale na prethodnim aranzerima tipa E-96,G1000 i imale su svoje tastere. Sve u svemu vecina stvari bar za mene,neupotrebljive!
![]() |
#3 |
Vredan član društva
|
![]()
Jel su ti novi setovi bubnjeva dobri (korisni za nasu muziku), jel vredi instalirati samo zbog toga novi OS, posto me i stari odlicno sluzi?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Nishki
|
![]()
Veoma korisna ta 3 seta!Za novitete su odlicni jer je ceo set kombinacija tehno-etno fazon!
Half-bar je naj korisnija funkcija za sve ritmove,a pogotovo za rumbu i begin,jer se njim prelaz skracuje na na 2/4.Po mom misljenju veoma korisna funkcija...... Svaki novi OS donosi prednosti,tako da ga treba instalirati!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
KRVAVI
|
![]()
Jedino half bar sto vredi,mada sam se ja vec navikao da ga koristim preko displeja,a na v-link taster sam stavio reset tempo kojeg recimo u starom OS nije uopste bilo.
![]() |
#6 |
Vredan član društva
|
![]()
Cekajte, nije mi bas jasno kako se koristi half-bar. Da li prelaz na ritmu mora da bude otkucan na neki poseban nacin, ili postoji funkcija koja automatski skrati pritiskom na dugme vec snimljen prelaz na 2/4? Kako se preko display-a koristi ta funkcija!
P.S. Svaki dan saznam nesto novo... Hvala unapred |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Odomaćeni član
|
![]()
Uh koliko sam samo puta prokleo Korg-a sto nema Half bar kao sto sam ga imao na G-800. To je najbolja i najpametnija ocija koja moze postojati na nekoj klavijaturi bez pretjerivanja
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Vredan član društva
|
![]()
pozz svim kolegama možeteli mi reći gdje da skinem taj novi OS za E50 koja mu je oznaka npr.1,1 itd i kako se ubaciva u klavijaturu imali kakvo uputstvo prevedeno!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=5029
poslednja verzija je mislim 1.11 isto se radi sve kao na E80 Dodato: Neka mi neko kaze ako zna da li je stvarno bitno da se OS-ovi ubacuju po redu npr. 1.06 1.07 ili moze odmah s 1.06 na 1.11 ? nisam bio nesto opterecen ti os-ovima pa ne znam i nisam siguran da li sam to pravilno radio i da li sam ubacivao sve OS-ove po redu?i da li moras da izbrises stari da bi ubacio novi?
Promijenjeno od mimiki (30.11.2009 u 20:23 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Vredan član društva
|
![]()
Dobro pitanje kolega mimiki i mene to zanima. Ubaci bih novi OS al me nekako strah da nesto ne poremetim u klavijaturi. Do sada je odlicno sluzila, pa bi mi bilo zao da pocne da flashira!
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|