|
|
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema
![]() |
Display Modes
![]() |
![]() |
#1 |
Veliki prijatelj sajta
Registrovan/a dana: 01.08.2008
Mjesto: Pljevlja
Downloads: 1290
Uploads: 2
Rekao HVALA: 81
Zahvalili mu 17 puta u 17 Postova
Instrumenti: Pa 3x,fantom x6
Interesi: Svasta nesta
![]() |
![]()
Drugari imao sam veliki problem,a rijec je o tome da mi je klavijatura bila potpuno blokirala i nije htjela da se ukljuci.Pokusao sam sa reinstalacijom sistema ali nije islo.U Instrukcijama koje je postavio Rolandinjos sam nasao rjesenje problema (caka sa dugmetom Fade in/out) tako da sam rijesio problem na cemu sam mu veoma zahvalan i osjecam potrebu da to ovako javno iznesem.
Promijenjeno od Vaxter (29.11.2009 u 20:01 sati) Razlog: Ritmovima je mesto medju ritmovima! Otvori novu! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 20.07.2007
Downloads: 765
Uploads: 36
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 18 puta u 18 Postova
![]() |
![]()
Eto, i nek sad netko kaže da forum ne valja!
Da se kratko i ja nadovežem na ovu temu, u zadnje vrijeme je facebook mega popularan, i s kim god pričaš pita te obavezno jesi na face-u! Odgovor je naravno da nisam jer svoje slobodno vrijeme ( kao muzičar ) ću radije potrošiti na ovom forumu i saznati i pročitati nešto korisno a da ne pričam za pomoć kao što je kolega gore naveo! Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
![]()
Dominik je u potpunom pravu jer i ja tako mislim o ovom forumu,svaka cast i sto mi se najvise svidja da se kolege ovako dobro slazu i da se ne gleda nacionalnost i ko je ko.
Jos jednom svaka cast gazdi i moderatorima i hvala na lijepom druzenju. |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|