|
|
Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Zanima me ljudi da li je neko uspeo da resi ovaj problem kod E50 ili je to jednostavno BAG na klavijaturi koji moramo da cekamo da se resi neki novijim OS-om,kad poredjam ritmove u CUSTOM i svaki put kad upalim klavijaturu neki ritmovi kad hocu da ih pozovem preko CUSTOM-a STYLE NOT FOUND ,pokusao sam i novi OS i formatiranje nista ne pomaze,nervira me da pre svake svirke proveram koji su se ritmovi izgubili i da ih ponovo vracam na mesto,jos dve moje kolege imaju isto E-50 i isti problem
![]()
![]() |
#2 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
niko nema da kaze svoje iskustvo?
![]()
![]() |
#3 |
KRVAVI
|
![]()
Ja bogami nemam takvih problema,samo jednom mi se to desilo!
![]()
![]() |
#4 |
Nishki
|
![]()
Meni se desavalo,ali neznam sta je u pitanju....
Sumnjam na memorisku karticu,ali mnogo radim sa ritmovima tak da je moguce da ja nesto zabrljam.... Za sada neznam zasto se to povrmeno desava. Jel se tebi to desava posle svake svirke ili samo povremeno? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Vredan član društva
|
![]()
Meni se to desavalo sa pojedinim ritmovima, a sa ostalim ritmovima nije nikad. Jednostavno kriticne ritmove pozivam preko STYLE opcije. Razmisljam, mozda se to desava, ako postavis ritam u custom pa ga naknadno editujes u make up toolsu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Veteran
|
![]()
I meni se to na G70 u par ritmova zna desit i još mi tako stoji u klav. ,ritam piše da je na kartici,ja ga kliknem i piše isto Style Not Found,možda je to BUG na svim novijim Rolandima.
![]() |
#7 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Pitanje za postavljača teme:
Da li su u pitanju ritmovi koji se nalaze na internoj memoriji ili na kartici? Ima li e50 uopšte katricu? Ja sam imao neka slična iskustva sa g70...u pitanju su bili stilovi koje sam vukao sa kartice i sa interne memorije,onako kako sam ga memorisao,tačnije odakle sam ga učitao pre memorisanja odatle ga kasnije poziva i ako se desi da nemam u momentu karticu u klavijaturi javi se problem STYLE NOT FOUND...e sad da li je ovo ili neki ozbiljniji problem ne znam... ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Probao sam sve zivo i mislim da je BUG na klavijaturi pokusao sam sve da stavim na internu memoriju pa da odatle vucem,ali ne vredi,i ne desava mi se sa pojedinim ritmovima nego se svaki put kad upalim neki drugi izgubi,ali kad se jednom izgubi ne vrati se sam kad sledeci put upalim dok ga ja ne vratim
![]() |
Favoriti |
|
|