|
|
Muzički Software Sve što Vas zanima o radu sa nekim muzičkim programom koji nema sopstveni podforum... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.10.2009
Downloads: 75
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
sutra kupujem MIDI GAME PORT kabel,i zanima me kako i preko kojeg programa svirati tu boju na klavijaturi...
čuo sam za cubase i v sepller.nabavio sam si cubase 5 i v sempler. spojim sint.i komp i šta ja moram a npr.v sempleru naštelati i nariktati kako bi ja određenu boju svirao na klavijaturi hvala svima puno mi znače vaši odgovori Promijenjeno od Sejox (07.12.2009 u 01:23 sati) Razlog: Prebaceno iz cekaonice. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Veteran
|
![]()
Pisalo se najmanje 10 puta o tome...malo si pretraži teme,znam da ih ima.
![]() |
#3 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.10.2009
Downloads: 75
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
pod koji bi to pred forum spadalo da potražim?
Dodato: potražio sam i pročitao mnogo toga što mi je korisno... sad me samo zanima šta treba nariktati u v sampleru da samo kliknem na neku boju i tu boju sviram na klavijaturi,ili se to automatski prepozna?? hvala Dodato: zanima me ako netko zna radit sa cubase 5..ja ga znam samo upalit ![]() hvala Promijenjeno od timbe (07.12.2009 u 16:06 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|