|
![]() |
#1 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 17.12.2007
Mjesto: Nis - Srbija
Downloads: 772
Uploads: 1
Rekao HVALA: 11
Zahvalili mu 29 puta u 19 Postova
Instrumenti: Roland Exr - 5s; ASUS K50AF
Interesi: Muzika; Shotokan
![]() |
![]()
pozdrav kolege,
moze li neko ako zna da napise postupak kako se exportuje loopovan ritam iz seta sa pa800 u midi fajl, pa posle iz tog midija cu da pravim ritam, znaci svaki CV (dur, mol...) varijacija, fill i ostalo i da bude svaki kanal odvojen (za bass, za kontru, za bubanj itd, da nije onaj midi0 ili kako se vec zove, sve iskucano u jednom kanalu, nista mi ne znaci to)... ![]() znam da je bubanj loopovan, to mi nije problem, bitan mi je aranzman iz ritma (bass kontra i ostalo...)... hvala unapred i izvinjavam se ako je ponovljena tema ![]() pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
druze to je moguce kolko ja znam preko kat2000 softvera da se uradi ili preko style worksa xt,ides na opciju song to style konverter,pa onda u tome imas za svaku varijaciju da odaberes kolko ce trajati,koji fill da ubacis,kad obradis i zavrsis onda samo opciju,save style i to je to.nije tesko.nadam se da sam bar malo pomogao.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 19.05.2008
Downloads: 7
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 101 puta u 95 Postova
![]() |
![]()
upalis pa 800 izabres ritam koji zelis,ides na sequencer,dugme record,na displayu izaberes quick record,stisnes start snimis jedan takt ili vise,mozes cak i kombinovat sa prelazima i sa svime,stisnes stop,dotjeras ako imas sta,osijeces kolko trebas,i otvoris u desnog gornjem uglu displaya opcije i izaberes save song,posao zavrsen
|
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio ella 85 za ovaj koristan post: | sell (11.04.2012) |
![]() |
#4 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 17.12.2007
Mjesto: Nis - Srbija
Downloads: 772
Uploads: 1
Rekao HVALA: 11
Zahvalili mu 29 puta u 19 Postova
Instrumenti: Roland Exr - 5s; ASUS K50AF
Interesi: Muzika; Shotokan
![]() |