|
|
Muzički Software Sve što Vas zanima o radu sa nekim muzičkim programom koji nema sopstveni podforum... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 16.01.2008
Downloads: 1962
Uploads: 32
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 41 puta u 34 Postova
![]() |
![]()
U cubase programu sam otkucao ritam, klavijetura mi je spojena sa racunalom, i dok kucam na njoj mi svira sa njezinim bubnjevima, i sada sam taj ritam spremio kao midi fajl, i zelim ga isjeci, da imam te bubnjeve kao style za pa 80. to sam radio sa style works, ali kako god odradim, perkusije, koje su mi u bubnjevima, mi podjeli u 2 trake, a kod mene su u 1, znaci malo svira na drumkit, malo na 2 traci od bubnja kad prebacim u klavijeturu... tako da mi to nikakve koristi nema... mozeli itko pomoci
Dodato: a ako mi je ta traka medju padovima, uspijem je konvertirati, i kada kopiram iz acc1 u perc, onda mi svira samo kada drzim ruku na lower, i ako promjenim akord pobudale percusije, ponasa se kao da je akord... i ne mogu nikako to promjeniti... nije mi jasno nikako... Promijenjeno od gogspa80 (13.01.2010 u 17:17 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Moraš bubanj i perkusije odvojiti na posebne kanale i svaku kucati u svojoj traci...mislim da su perkusije na 11 kanalu a bubanj klasika na 10-om...ako sam dobro shvatio uopšte tvoj problem?
Promijenjeno od Vule (13.01.2010 u 17:20 sati) |
![]() |
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
![]() |
![]()
kucam perkusije same, u jednoj traci, jer mi same one trebaju, pa bi ih kopirao na ritam, ali mi style works ih popolovi, u 2 trake, nesto tamo nesto ovamo..
uspio sam nekako konvertirati u jednoj traci ali kao lower, i onda kada ga kopiram iz acc1 u percusion, svira mi samo dok drzim ruku... ne znam sta da radim... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ovaj baš voli da kuca
![]() |
![]()
imam u klavijeturama neke tarabuke, u cubase sam otkucao midi kako treba da udaraju, radi se o 7/8, midi spremim, i nikako ne znam to u kat2000 konvertirati u style, znaci midi je 2 takta, i to je to sto m itreba, konvertiram, ali mi nije u tempu, i svira u 4/4... style works mi podjeli 10- tu traku u bubnjeve u perkusije popola...
mozeli netko detaljno objasniti kako da to napravim u kat2000 ![]() Nepotrebno ponovljena tema!!! Promijenjeno od Vule (14.01.2010 u 15:24 sati) Razlog: teme spojene |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|