|
|
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 16.03.2009
Downloads: 135
Uploads: 0
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Znam da o ovome ima puno na forumu e sad,moj korg je imao 16 mb rama,pre mesec dana sam ubacio jos 16 mb,kada sam ubacio krcali su i ram i rom,onda sam zamenio mesta i sve je radilo super,medjutim neko vece sam svirao kuci i premestim klavijaturu sa jednog stola na drugi i pocnu da krce semplovi,ja ugasim klavijaturu i upalim opet,ono sve radi normalno.Sad se opet to desilo,ja opet ugasim masinu i sve radi ok,i tako tri puta i sve ok.Da li je moguce da ram nije dobro stavljen pa zbog toga krce semplovi s vremena na vreme ,ili je crko ram?Pozdrav svima i hvala unapred.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Švaler Veteran
Registrovan/a dana: 23.07.2007
Mjesto: u blizini
Godina: 57
Downloads: 614
Uploads: 26
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 77 puta u 71 Postova
Instrumenti: Korg PA 500, Korg TR-61
Interesi: muzika, rad na PC
![]() |
![]()
Moguće je, i te kako, možda ne da nisu dobro stavljeni, ali možda nisu onako, gurnuti do kraja.
Probaj ih još jednom izvadit, i malo očistit kontake, i na pločicama, i sa nečim lagano ispuhat one kontakte u onim utorim. Ali ako će i dalje tako zezat, onda su RAM-ovi pri kraju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Druze samo da znas da mzoe da ti se desi da ti se memorije ne "trpe" znaci obe su ispravne i rade ali povremeno se javljaju problemi!Moj ti je savet samo sa nekim da zamenis jedan slot i bice sve ok
![]()
![]() |
#4 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 16.03.2009
Downloads: 135
Uploads: 0
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
I ja sam razmisljao da se ne trpe.Evo sad opet uljucio i sve radi normalno.Inace ramovi nisu isti na izgled,jedan je korgov original verovatno a druga je malo drugacija ali pase kad se stavi.Mesec dana je radilo besprekorno,ja se nisam dobro izrazio,semplovi su pucketali.Sacekacu pa ako se desava cesto,kupicu jos jedan isti ram pa cu da ih uparim.Drugari hvala vam puno.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|