|
|
Editori ritmova Editori ritmova - Najbolji prijatelj jednog klavijaturiste... |
![]() |
|
Alati tema
![]() |
Display Modes
![]() |
![]() |
#1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 18.02.2008
Mjesto: Tuzla
Downloads: 707
Uploads: 1
Rekao HVALA: 31
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: Korg pa50, Triton Classic
![]() |
![]()
pozdrav...trazio sam i trazio po forumu ali nigdje nisam nasao nista konkretno za moje odgovore..pitam vas sledece
![]() Imam jarana,inace i mog mentora,koji razvaljuje u fruity loops-u...eh sad,dal je moguce da on napravi ritam u FL-u(posebno 1. varijacija,2.,3.,fill in...) pa da ga nekako pretvori u midi fajl pa onda u ritam za kljavu(PA50),ali da ja mogu ili u style works-u ili na klavijaturi da stavim iz nekog drum seta sta hocu za dobos,sta za bas,koje cinele...nadam se da ste me razumjeli ako niste pokusacu konkretnije objasniti ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
Naravno da moze, u Fruity Loopsu ima opcija da se izbaci odsvirana traka u MIDI format.
Pozdrav
#3 |
Drugar foruma
|
![]()
Kad importujem midi u fruity loops i pustim da svira nista se ne cuje. Lepo on poslaze trake,vide se tonovi,ali nista se ne cuje. Pre sam radio u 3 verziji bez klavijature a sada imam yamahu povezanu za verzijom 8 i opet nista. Povezivanje i podesavanje je u redu, ostali programi isto tako odlicno rade sa midi fajlovima samo FL nece. Da li ima neka caka ili opcija da se namesti da se to cuje. Samo midi se ne cuje, kad ubacim neki drugi instrument u traku svira lepo.
#4 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 18.02.2008
Mjesto: Tuzla
Downloads: 707
Uploads: 1
Rekao HVALA: 31
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: Korg pa50, Triton Classic
![]() |
![]()
i meni isto tako...znaci napravim ritam ,exporutjem u midi i nista se ne cuje....dal moram ubaciti neki set u style works-u??
|
![]() |
![]() |
#5 |
Vredan član društva
|
![]()
Proveri opet podesavanja....To se i meni desavalo....Ja sam cackao nesto po podesavanjima i namestio....
![]()
#6 |
Drugar foruma
|
![]()
Namesteno druze. U MIDI settings-u ide se na Output, i pod Microsoft GS Wavetable SW Synth stavi se port number 0 (nula) i radi.
Favoriti |
|
|