|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 11.03.2005
Mjesto: Macedonija Bitola
Downloads: 129
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
Interesi: korg pa 80
![]() |
![]()
Zdr svima ima jedan veliki problem sa korg pa 800 klavijatura puca kao petarde ne podnosliv zvuk kad je priklucim odam pocine da puca to e jedno 15 minuta a posle toga normalno radi klavijatura probao sam sve nacine preinstalirao sam kalvijaturu probao sam da smenim drugi set ali zaba ulazio sam u servis meni da napravim testove to je na pad 2 naj napred kaze mi global test bus eror ext.ram posel toga pocine test za ram i rom sve je u redu sa ram i rom memoriju za svaki slucaj izvadio sam ram memoriju opet da proverim ali opet isto kaze mi na ta poruka a posle to normalno kazemi da nema ram memory opet sam priklucio klavijaturu bez ram ali opet isto puca najednom sam isklucio sve 4 efekte i vise pucanje nema znaci da sam vec pronaso da efekt nece da radi kako sto treba jel je imao neko vakav problem i sta je uradio ako moze neko da mi pomoze odnapred se zablagodarim pozd
![]() |
#2 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
au više taj pa800 ,pa verovatno ti ja kao i većini ostalih vlasnika pa800 otišao ram ili šta već........pa1x uzmi da te bog vidi moj star par godina nijednom nije ni štucnuo...nikad nije ni zablokirao....a taj pa800 samo j*** ,kad tad svakog dočeka ista sudbina....
![]() |
#3 |
Kao kod kuće
|
![]()
Sve ovo ukazuje da je problem izgleda na maticnoj ploci,sto je mnogo gora opcija nego ram da ti je crko,sve u svemu ako ram nije,a opet puca ne bitno da li na efektima,bojama,ukazuje na gresku na maticnoj ploci.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
i ja kontam,skoro sam pričao s čovekom imao je sličan slučaj mislim da ga je izašao kvar oko 300-400eura
![]() |
#5 | |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 11.03.2005
Mjesto: Macedonija Bitola
Downloads: 129
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
Interesi: korg pa 80
![]() |
![]() Citat:
![]() Dodato: kolege resio sam probleme sa efekte vise ne puca klavijatura ![]()
vane__korg__vane Promijenjeno od vane (18.10.2011 u 07:12 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|